×

نگرانی برلین اوج گرفت/جنگ در ایران سایه سنگین بر اقتصاد آلمان انداخت

  • کد نوشته: 121542
  • ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • 1 بازدید
  • ۰
  • صدراعظم آلمان با اشاره به پیامد‌های درگیری در ایران اعلام کرد که ادامه جنگ می‌تواند بازار‌های انرژی را دچار شوک کرده و اقتصاد آلمان را تحت تأثیر قرار دهد.

    نگرانی برلین اوج گرفت/جنگ در ایران سایه سنگین بر اقتصاد آلمان انداخت

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از شفقنا، النشره نوشت: صدراعظم آلمان تاکید کرد: «درگیری در خاورمیانه شوک‌های ژئوپلیتیکی به بازار‌های انرژی در اروپا، آسیا و آمریکا وارد می‌کند.»

    آمریکا روز یکشنبه ۳۰ فروردین به محاصره دریایی خود و توقیف کشتی کانتینری توسکا با پرچم ایران اعتراف کرد.

    وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) روز سه‌شنبه اول اردیبهشت ماه نیز گفت: نیرو‌های آمریکا با سوار شدن بر یک نفتکشِ تحریم‌شده ایران به نام «تیفانی» در منطقه هند – آرام این شناور را توقیف کردند.

    وزارت جنگ آمریکا روز پنجشنبه سوم اردیبشهت ماه نیز یک دزدی دریایی دیگر این کشور را تائید و اعتراف کرد: طی یک عملیات شبانه نفتکش ایرانی «مجستیک ایکس» را که در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار دارد، توقیف و بازرسی کرده است.

    توقیف کشتی تجاری ایران که حامل تجهیزات حیاتی پزشکی و اقلام مورد نیاز بیماران دیالیزی بوده، اقدامی است که پیامد‌های آن مستقیما زندگی غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد و عملا به معنای به خطر انداختن جان بیماران و افراد نیازمند درمان است.

    این اقدام غیرقانونی آمریکا دسترسی به اقلام حیاتی پزشکی را مختل کرده و در عمل، سلامت و جان شهروندان ایرانی را به‌عنوان ابزار فشار سیاسی تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ اقدامی که از منظر انسانی و حقوقی، نقض آشکار اصول بنیادین حقوق بین‌الملل و معیار‌های بشردوستانه به شمار می‌آید.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دو − 1 =

    20 − چهارده =