×

قیمت تخم‌مرغ دوباره گران شد / اعلام نرخ جدید هر شانه در بنکداری‌ها

  • کد نوشته: 125989
  • ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • 2 بازدید
  • ۰
  • رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اعلام کرد قیمت هر شانه تخم‌مرغ در بنکداری‌ها به ۴۳۰ تا ۴۸۰ هزار تومان رسیده و این افزایش تحت تأثیر رشد هزینه‌های تولید و نهاده‌های دامی رخ داده است.

    قیمت تخم‌مرغ دوباره گران شد / اعلام نرخ جدید هر شانه در بنکداری‌ها

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از ثبات قیمت تخم مرغ در بازار خبر داد و گفت: با آزادسازی نرخ ارز و حذف ارز نهاده‌های دامی، قیمت هر کیلو تخم مرغ برای مرغدار ۱۷۰ تا ۱۷۵ هزارتومان و عمده فروشی بسته به کیفیت ۲۱۰ تا ۲۲۵ هزارتومان است.

    وی قیمت هرشانه تخم مرغ در بنکداری‌ها را ۴۳۰ تا ۴۸۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با احتساب ۱۵ درصد سود بدست مصرف کننده می‌رسد.

    کنگری افزایش قیمت نهاده‌های طیور را در پی آزادسازی نرخ ارز و حذف ارز ترجیحی، خروج مرغ‌های پیر از چرخه تولید، تاخیر در ورود مرغ‌های جوان در واحد‌های پرورشی، از سرگیری صادرات در دوره جنگ تحمیلی و افزایش هزینه‌های تولید را از علل گرانی قیمت تخم مرغ برشمرد.

    رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه کمبودی در عرضه تخم مرغ نداریم، گفت: در حال حاضر تخم مرغ مورد نیاز کشور تامین است و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    19 − 10 =

    شانزده − یازده =