×

پروازهای مسیر بغداد ـــ کیش ـــ بغداد آغاز شد

  • کد نوشته: 80522
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۴
  • 4 بازدید
  • ۰
  • پروازهای بین المللی مسیر مستقیم بغداد ـــ کیش ـــ بغداد توسط شرکت هواپیمایی العراقیه برقرار و امروز پنجشنبه نخستین پرواز در این مسیر انجام شد.

    پروازهای مسیر بغداد ـــ کیش ـــ بغداد آغاز شد

    به گزارش بازار، عزت الله محمدی، مدیرعامل بنادر و فرودگاه های کیش اظهار کرد: بر اساس توافق انجام شده، هر هفته ۶ پرواز در مسیر کیش ـــ بغداد ـــ کیش دایر و فعال خواهد بود.

    محمدی افزود: این اقدام در راستای توسعه شبکه پروازهای بین‌المللی فرودگاه کیش و گسترش همکاری‌های گردشگری و اقتصادی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق انجام گرفته است.

    وی بیان کرد: با آغاز این پروازها، جزیره کیش به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری منطقه، پذیرای مسافران عراقی و سفر ایرانیان به پایتخت همسایه غربی ایران خواهد بود و بستر تقویت تبادلات فرهنگی و تجاری میان دو کشور بیش از پیش فراهم خواهد کرد.

    مدیرعامل بنادر و فرودگاه های کیش اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، پروازهای مسیر بغداد – کیش – بغداد هر هفته در روزهای سه‌شنبه، پنج‌شنبه و جمعه انجام خواهد شد و امکان سفر سریع، مستقیم و راحت میان دو مقصد را برای مسافران و گردشگران فراهم می کند.

    وی اضافه کرد: فرودگاه بین المللی کیش به علت کثرت پرواز و دارا بودن تجهیزات و زیرساخت ها، برترین فرودگاه کشور به شمار می رود و با افتتاح طرح های جدید در جریان سفر روز گذشته وزیر اقتصاد، از این به بعد، بر روی ارائه خدمات بهینه به مسافران و شهروندان متمرکز خواهد شد.

    محمدی همچنین با اشاره به انجام سالانه ۳۰ هزار پرواز ورود و خروج از فرودگاه کیش گفت: با افتتاح پنج پروژه اخیر، به خصوص باند جنوبی با ۶۰ متر عرض به عنوان عریض ترین باند فرودگاهی کشور، شرایط ایمن تری برای فرودگاه کیش فراهم شده است.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پنج − دو =

    4 × 3 =