×

آمادگی ۱۳۵۵ شناور برای سفرهای دریایی نوروزی در هرمزگان

  • کد نوشته: 20195
  • ۵ اسفند
  • 32 بازدید
  • ۰
  • معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: هزار و ۳۵۵ فروند شناور برای طرح سفرهای دریایی نوروزی در نظر گرفته شده است.

    آمادگی ۱۳۵۵ شناور برای سفرهای دریایی نوروزی در هرمزگان

    به گزارش بازار، اسماعیل مکی‌زاده معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان امروز (یکشنبه پنجم اسفند)، افزود: از این شمار هزار و ۲۷۵ فروند شناور گردشگری، ۵۷ شناور لندینگ‌کرافت و ۵۳ فروند مسافری است.

    وی گفت: ۳۵ ایستگاه همیار ناجی و ۲۴ ایستگاه غواصی در بنادر مسافری و گردشگری، اسکله‌ها، جزایر و سواحل مستقر می‌شوند.

    معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: ۲۴ مرکز مجاز گردشگری شامل ۱۰ مرکز در غرب، ۹ مرکز در قشم، سه مرکز در شرق و دو مرکز نیز در جزیره کیش فعالیت می‌کنند.

    مکی‌زاده افزود: طرح تسهیل سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ از ۲۵ اسفند آغاز می‌شود و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه دارد.

    وی گفت: با هدف ایمنی آبراهه‌ها آبنگاری کانال دسترسی به بندر هرمز، اسکله نخل ناخدا، اجرا و رنگ‌آمیزی، بهسازی سازه و تجهیزات در بنادر شهید حقانی، شهید ذاکری، هرمز و لارک نیز آغاز شده است.

    معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: تاکنون بیش از هفت هزار و ۷۰۰ نفر ساعت دوره آموزشی شامل بازآموزی مدیریت بحران و ایمنی شناورهای مسافری، به‌روزرسانی قایق‌ران‌های گردشگری، اطفای حریق و محیط زیست دریایی، مقابله با آلودگی، استفاده از تجهیزات ایمنی و دوره آموزشی ایمنی دریایی برای همیاران ناجی برگزار شده است.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    12 − 10 =