×

این گروه از زائران اربعین نیاز به مجوز خروج ندارند

  • کد نوشته: 48437
  • ۱۷ تیر
  • 3 بازدید
  • ۰
  • رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولان متولد سال ۱۳۸۶برای شرکت در راهپیمایی اربعین نیاز به مجوز ندارند.

    این گروه از زائران اربعین نیاز به مجوز خروج ندارند

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از برترین‌ها، سردار رحمان علیدوست در این باره اظهارکرد: کلیه مشمولان متولد سال ۱۳۸۶ که قصد زیارت عتبات عالیات از اول ماه محرم تا پایان ماه صفر بویژه اربعین حسینی را دارند ، می توانند دراین ایام فقط برای یکبار بدون نیاز به اخذ مجوز خروج از کشور در این سفر معنوی شرکت کنند .

    وی گفت: این دسته از مشمولان برای شرکت در این سفر معنوی تا ۲ شهریور ماه و فقط برای یکبار بدون نیاز به دریافت مجوز خروج ازکشور از رده های وظیفه عمومی، می‌توانند برای دریافت گذرنامه از اداره گذرنامه اقدام کنند.

    این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان های داخلی(سروش،ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    18 − 16 =