×

تغییرات مدیریتی در سامسونگ / غول کره‌ای ساختار قدیمی را احیا کرد

  • کد نوشته: 85944
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۴
  • 1 بازدید
  • ۰
  • سامسونگ با انتصاب تی‌اِم رو به‌عنوان یکی از مدیران عامل، بار دیگر به ساختار سنتی مدیریتی خود بازگشت تا تمرکز بیشتری بر تقویت واحدهای موبایل و تراشه داشته باشد.

    تغییرات مدیریتی در سامسونگ / غول کره‌ای ساختار قدیمی را احیا کرد

    تینا مزدکی_سامسونگ الکترونیکس روز جمعه اعلام کرد «تی‌اِم رو»، رئیس بخش موبایل شرکت، به‌عنوان یکی از مدیران عامل و همچنین رئیس بخش «تجربه دستگاه» منصوب شده است؛ بخشی که مدیریت کسب‌وکارهای موبایل، تلویزیون و لوازم خانگی سامسونگ را برعهده دارد. این انتصاب، ساختار سنتی سامسونگ را که مدیریت را میان دو بخش «تراشه» و «محصولات مصرفی» تقسیم می‌کند، دوباره برقرار می‌کند؛ ساختاری که پس از درگذشت ناگهانی «هان جونگ-هی» در ماه مارس و اداره شرکت با یک مدیرعامل واحد کنار گذاشته شده بود.

    رو از ماه آوریل و پس از مرگ هان، به‌عنوان سرپرست موقت بخش محصولات مصرفی فعالیت می‌کرد. «ریو یونگ-هو»، تحلیلگر ارشد در شرکت NH Investment & Securities، درباره این انتخاب گفت سامسونگ تصمیمی امن و قابل پیش‌بینی اتخاذ کرده است و این انتصاب احتمالاً با هدف تقویت بیشتر توان رقابتی شرکت انجام شده است. او اضافه کرد که دو بخش عملکردمحور سامسونگ در سال جاری، «تراشه‌های حافظه» و «موبایل» بوده‌اند و انتخاب تی‌اِم رو به‌عنوان یکی از مدیران عامل نشان می‌دهد شرکت قصد دارد تمرکز بیشتری بر این دو حوزه بگذارد.

    تغییرات مدیریتی در سامسونگ / غول کره‌ای ساختار قدیمی را احیا کرد

    به‌گفته این تحلیلگر، بازار حافظه در وضعیت مطلوبی قرار دارد و سامسونگ نیز در تلاش است فاصله خود با رقبا را در رقابت تراشه‌های هوش مصنوعی کاهش دهد؛ این موضوع تحت مدیریت «جون یونگ-هیون»، دیگر مدیرعامل و رئیس بخش تراشه، پیگیری می‌شود.

    این تغییرات در شرایطی صورت می‌گیرد که سامسونگ اوایل ماه جاری رئیس جدید «دفتر پشتیبانی کسب‌وکار» خود را منصوب کرده بود؛ نهادی کلیدی که نقش اتاق تصمیم‌سازی برای «جی وای لی»، رئیس هیئت‌مدیره گروه سامسونگ را ایفا می‌کند. تحلیلگران این دفتر را یک واحد راهبردی می‌دانند که مشابه یک «مینی‌برج کنترل» در داخل بزرگ‌ترین مجموعه صنعتی کره‌جنوبی عمل کرده و فعالیت میان کسب‌وکارها و شرکت‌های زیرمجموعه را هماهنگ می‌کند.

    سهام سامسونگ الکترونیکس تا ساعت ۰۱:۰۵ به‌وقت گرینویچ ۴.۲ درصد کاهش داشت؛ در حالی‌که شاخص KOSPI نیز ۳.۲ درصد افت کرده بود. به‌گفته تحلیلگران، این افت قیمتی ارتباطی با تغییرات مدیریتی ندارد و ناشی از سقوط سهام فناوری در آمریکا به‌دلیل نگرانی‌ها درباره ارزش‌گذاری شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی و همچنین داده‌های نامشخص بازار کار ایالات متحده درباره مسیر آینده نرخ بهره است.

    منبع: reuters

    ۵۸۳۲۳

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    18 − چهار =

    شانزده − 3 =