×

آرامش دوباره در صندوق‌ها/ موج خروج سرمایه متوقف شد

  • کد نوشته: 116410
  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۵
  • 1 بازدید
  • ۰
  • رئیس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس از بازگشت جریان ورود سرمایه به این صندوق‌ها خبر داد و گفت پس از فشار فروش در روز‌های ابتدایی جنگ، بازار به تعادل رسیده و در مجموع حدود ۴۱ همت منابع جدید وارد صندوق‌های سرمایه‌گذاری شده است.

    آرامش دوباره در صندوق‌ها/ موج خروج سرمایه متوقف شد

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، علی اکبر ایرانشاهی اعلام کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت از نوع صدور و ابطال، به‌جز روز دوم جنگ، از ابتدای این دوره فعال بوده و به‌صورت مستمر درخواست‌های سرمایه‌گذاران را دریافت کرده‌اند.

    وی با اشاره به افزایش فشار ابطال در روز‌های ابتدایی گفت: این موضوع با توجه به نگرانی سرمایه‌گذاران طبیعی بود، اما این فشار عمدتاً در روز‌های دوم و سوم کاهش یافت و پس از آن روندی نزولی به خود گرفت. به‌گونه‌ای که در روز‌های اخیر شاهد تغییر جهت بازار و ورود منابع جدید به این صندوق‌ها بوده‌ایم.

    ایرانشاهی افزود: در مجموع، حدود ۳۶ همت ورود منابع به صندوق‌های درآمد ثابت مبتنی بر صدور و ابطال ثبت شده است.

    او به وضعیت صندوق‌های با درآمد ثابت قابل معامله (ETF) اشاره کرد و گفت: این صندوق‌ها از هفته اول کاری بازار سرمایه فعالیت خود را آغاز کردند و در دو روز ابتدایی با فشار فروش قابل‌توجهی مواجه بودند، اما با نقش‌آفرینی بازارگردان‌ها، تمامی درخواست‌ها پاسخ داده شد و روند بازار به تدریج بهبود یافت.

    به گفته وی، این دسته از صندوق‌ها نیز در روز‌های اخیر روندی مشابه صندوق‌های صدور و ابطال را تجربه کرده و در مجموع حدود۵ همت ورود منابع داشته‌اند.

    رئیس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری هم‌چنین درباره صندوق‌های کالایی مبتنی بر گواهی سپرده توضیح داد: این صندوق‌ها که در چهار گروه طلا، نقره، زعفران و حامل‌های انرژی طبقه‌بندی می‌شوند، از هفته دوم فعالیت خود را آغاز کردند و در ابتدا با فشار فروش مواجه بودند.

    وی ادامه داد: به‌ویژه در صندوق‌های طلا، پس از دو روز نخست، بازار به تعادل رسید. البته بخشی از روند نزولی قیمت در این صندوق‌ها متاثر از کاهش قیمت جهانی طلا و نقره بوده است.

    ایرانشاهی اعلام کرد: در مقابل، صندوق‌های زعفران و حامل‌های انرژی با روند قیمتی مثبت و ورود منابع مواجه شدند.

    او در جمع‌بندی تأکید کرد: در حال حاضر، مجموع صندوق‌های سرمایه‌گذاری به شرایطی متعادل رسیده‌اند و مطابق روال معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سه × یک =

    5 × یک =