×

دیدار حجت‌الاسلام حسنی با جانبازان ارتش در جنگ ۱۲ روزه

  • کد نوشته: 99298
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۴
  • 1 بازدید
  • ۰
  • رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به مناسبت ولادت حضرت عباس(ع) و روز جانباز به نمایندگی از فرمانده معظم کل قوا، با دو تن از جانبازان جنگ تحمیلی ارتش در جنگ ۱۲روزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

    به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماینده فرمانده معظم کل قوا، به مناسبت روز جانباز، ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع)، به صورت جداگانه با ۲ تن از جانبازان ارتش در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران دیدار و ضمن بررسی آخرین وضعیت سلامتی آنان، سلام رهبر معظم انقلاب اسلامی را نیز به این جانبازان، ابلاغ کرد.

    رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در این دیدار با اشاره به لزوم تجلیل و تقدیر از اقدامات جانبازان، اظهار کرد: روز جانباز فرصتی است مغتنم برای حق شناسی از کسانی که برای امنیت، عزت و اقتدار ایران اسلامی ما از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کردند و با همه توان در مسیر دفاع از میهن اسلامی، گام برداشتند.

    وی ادامه داد: شما مثل کوه در برابر دشمن ایستادید و خم به ابرو نیاوردید. تاریخ این دلاورمردی را فراموش نکرده و نخواهد کرد. جامعه ما نیز به خوبی می‌داند که امروز تمام داشته‌های خود را مدیون جانبازان، شهدا و خانواده‌های صبور آنان است.

    حجت الاسلام حسنی با یادآوری دلاورمردی‌های شهدا و جانبازان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، تصریح کرد: ایستادگی شما در برابر رژیم تا بن دندان مسلح صهیونی و آمریکایی، ملت ایران را سرافراز کرد و ما به وجود نیروهای مسلح افتخار می‌کنیم. امروز ایران اسلامی جزء عزیزترین، پرافتخارترین و سرافرازترین ملت‌ها به شمار می‌رود و این نتیجه جانفشانی‌های شهدا و جانبازان عزیز ماست.

    در این دیدار حجت الاسلام محمد بهمن رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی ارتش رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش را همراهی می کرد.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    11 + شانزده =

    پنج × 4 =