×

مرادی: اعلام پیوستن قزاقستان به پیمان ابراهیم اقدام نمایشی است

  • کد نوشته: 82214
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۴
  • 2 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه گفت: اعلام پیوستن قزاقستان به پیمان ابراهیم، تلاشی نمایشی برای خروج رژیم صهیونیستی از انزوای جهانی است.

    مرادی: اعلام پیوستن قزاقستان به پیمان ابراهیم اقدام نمایشی است

    منوچهر مرادی، مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگار مهر، پیرامون اعلام رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر پیوستن قزاقستان به پیمان ابراهیم، اظهار داشت: اعلام این موضوع در حالی که قزاقستان از سه دهه قبل تاکنون دارای روابط کامل دیپلماتیک و اقتصادی با رژیم صهیونیستی بوده است، نشان‌دهنده استیصال رژیم صهیونیستی و تقلای این رژیم و حامیان آن برای خروج از انزوای جهانی ناشی از تداوم اشغالگری و نسل‌کشی و تجاوزگری است.

    مرادی تصریح کرد: اگرچه اعلام پیوستن قزاقستان به پیمان ابراهیم، اقدامی نمایشی است، با این حال جمهوری اسلامی ایران از همه کشورهای منطقه انتظار دارد با در نظر داشتن تعهدات حقوقی و بین‌المللی و نیز مسئولیت اخلاقی خود برای مقابله با نسل‌کشی و نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل، از هر حرکتی که منجر به انحراف توجهات ولو به صورت مقطعی و کوتاه، از جنایات در حال وقوع در فلسطین اشغالی و تجاوزگری این رژیم علیه لبنان و سایر کشورهای منطقه شود، خودداری ورزند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نه + 7 =

    ده − 9 =