×

همایش مخاطرات محیطی و امنیت ملی برگزار می‌شود

  • کد نوشته: 79632
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۴
  • 2 بازدید
  • ۰
  • همایش مخاطرات محیطی و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران با محوریت بررسی تهدیدات زیست‌محیطی و نقش آن‌ها در امنیت ملی، ۷ بهمن ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

    همایش مخاطرات محیطی و امنیت ملی برگزار می‌شود

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیه السلام، همایش ملی مخاطرات محیطی و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران با مشارکت گسترده دانشگاه‌ها، مراکز علمی و سازمان‌های تخصصی کشور برگزار می‌شود.

    این همایش با محورهایی همچون مخاطرات محیطی معطوف با زیر ساخت‌های با اهمیت بالا، علوم جغرافیایی و فناوری ژئوماتیک، برنامه‌های کلان اقتصادی، آسیب‌پذیری‌های اجتماعی، فناوری‌های نوین، تاب‌آوری امنیتی، حوزه سلامت و تغییر اقلیم برگزار خواهد شد.

    همایش مخاطرات محیطی و امنیت ملی برگزار می‌شود

    این رویداد علمی با هدف هم‌اندیشی اساتید، پژوهشگران و کارشناسان در حوزه‌های محیط‌زیست و امنیت ملی طراحی شده و محلی برای ارائه تازه‌ترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در این عرصه خواهد بود.

    مهلت ارسال مقالات تا ۱۵ دی ۱۴۰۴ تعیین شده و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی همایش به نشانی www.NERS.ihuo.ac.ir مراجعه کنند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ده − پنج =

    19 − چهار =