×

لک علی آبادی: بانک‌ها چوب لای چرخ مردم نگذارند

  • کد نوشته: 74805
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۴
  • 2 بازدید
  • ۰
  • نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس با بیان اینکه بانک‌ها چوب لای چرخ مردم نگذارند، گفت: امروز مردم برای دریافت وام ازدواج، اشتغال یا فرزندآوری باید ماه‌ها و حتی سال‌ها در صف بمانند.

    لک علی آبادی: بانک‌ها چوب لای چرخ مردم نگذارند

    به گزارش خبرنگار مهر، روح الله لک علی آبادی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۳مهر ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، اظهار کرد: امروز مردم برای دریافت وام ازدواج، اشتغال یا فرزندآوری باید ماه‌ها و حتی سال‌ها در صف بمانند و گرفتار بروکراسی پیچیده اداری شوند و در نهایت هم به نتیجه نمی‌رسند.

    وی بیان کرد: بانک‌ها چوب لای چرخ مردم نگذارند و با تسهیل شرایط، روند پرداخت تسهیلات را ساده‌تر کنند. بانک‌ها باید در خدمت مردم باشند، نه اینکه با بستن حساب‌ها و ایجاد مانع در مسیر تسهیلات، موجب نارضایتی عمومی و بی‌اعتمادی مردم نسبت به نظام بانکی شوند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 × چهار =

    14 − ده =