×

عراقچی: آمریکا باید انتخاب کند، یا آتش‌بس، یا تداوم جنگ از طریق اسرائیل؟

  • کد نوشته: 117454
  • ۱۹ فروردین ۱۴۰۵
  • 1 بازدید
  • ۰
  • سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه، با انتقاد از حملات اخیر به لبنان، بر صراحت شروط توافق میان ایران و آمریکا تأکید کرد. وی با بیان اینکه جمع میان آتش‌بس و تداوم جنگ ممکن نیست، تصریح کرد واشنگتن باید بین تعهد به توافق یا حمایت از تنش‌آفرینی یکی را انتخاب کند.

    عراقچی: آمریکا باید انتخاب کند، یا آتش‌بس، یا تداوم جنگ از طریق اسرائیل؟

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، وزیر امور خارجه امشب در پی حملات اسرائیل با لبنان با بیان اینکه شرایط آتش‌بس بین ایران و ایالات متحده روشن و صریح است، تصریح کرد: آمریکا باید انتخاب کند، یا آتش‌بس، یا تداوم جنگ از طریق اسرائیل. جمع بین این دو ممکن نیست.

    سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امشب (چهارشنبه) ۱۹ بهمن‌ماه و در حالی که چندین ساعت از آتش‌بس بین ایران و آمریکا نمی‌گذرد و شاهد حملات رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف لبنان بودیم، گفت که جهان در حال نظاره است که آمریکد به تعهداتش عمل می‌کند یا نه؟!

    وی در شبکه ایکس با اشاره به توافق آتش‌بس که بامداد امروز و در پی پذیرش طرح ۱۰ ماده‌ای ایران از سوی آمریکا، حاصل شد، نوشت: شرایط آتش‌بس میان ایران و ایالات متحده روشن و صریح است: آمریکا باید انتخاب کند، یا آتش‌بس، یا تداوم جنگ از طریق اسرائیل، جمع بین این دو ممکن نیست.

    رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد:

    جهان در حال مشاهده کشتار‌ها در لبنان است. اکنون توپ در زمین آمریکا قرار دارد و افکار عمومی جهانی نظاره‌گر آن است که آیا این کشور به تعهدات خود عمل خواهد کرد یا نه.

    اسماعبل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم امشب توقف جنگ در جبهه لبنان را یکی از اجزای تفاهم آتش‌بس بین ایران و آمریکا خواند و با بیان اینکه جنایات امروز رژیم صهیونیستی علیه لبنان نقض آشکار این تفاهم محسوب می‌شود، بر مسئولیت مستقیم دولت آمریکا در این خصوص تأکید کرد.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سه × دو =

    دو × پنج =