×

شریف: افکار عمومی جهان در برابر رفتار صهیونیست‌ها بی‌تفاوت نمی‌ماند

  • کد نوشته: 113098
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۴
  • 0 بازدید
  • ۰
  • رئیس ستاد مرکزی روز جهانی قدس گفت: هرچه فشار صهیونیست‌ها افزایش یابد، جلوه‌های وحدت و حمایت از مردم فلسطین و جبهه مقاومت پررنگ‌تر می شود.

    رمضان شریف، رئیس ستاد مرکزی روز جهانی قدس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تحولات اخیر منطقه و افزایش تهدیدات علیه جبهه مقاومت، اظهار کرد: هر میزان که ظلم و اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین گسترش یابد، به همان نسبت همبستگی و حمایت امت اسلامی از فلسطین و جریان مقاومت افزایش خواهد یافت.

    وی افزود: تشدید حملات به مناطق مسکونی در غزه، کرانه باختری و جنوب لبنان و نیز تداوم سیاست‌هایی همچون تخریب منازل، جلوگیری از ورود اقلام بهداشتی، درمانی و غذایی و تلاش برای کوچ اجباری مردم، نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی به هیچ‌گونه صلح، توافق یا تعهدی پایبند نیست و هر زمان فرصت پیدا کند، اقدامات تخریبی خود را ادامه می‌دهد.

    رئیس ستاد مرکزی روز جهانی قدس تصریح کرد: افکار عمومی جهان اسلام در برابر این رفتارها بی‌تفاوت نمی‌ماند و هرچه فشارها افزایش یابد، جلوه‌های وحدت و حمایت از مردم فلسطین و جبهه مقاومت پررنگ‌تر می‌شود.

    شریف با بیان اینکه این روند یک «معادله روشن» است، تصریح کرد: تا زمانی که رژیم صهیونیستی به ظلم و تجاوز ادامه دهد، جریان مقاومت نیز منسجم‌تر، کارآمدتر و با بهره‌گیری از راهکارهای مؤثرتر به مسیر خود ادامه خواهد داد و حمایت‌های منطقه‌ای و مردمی از آن تقویت می‌شود.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هفده − چهارده =

    3 × 2 =