×

قالیباف: «آبراهام لینکلن» در اولین مواجهه صحنه نبرد را ترک کرد

  • کد نوشته: 111381
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۴
  • 4 بازدید
  • ۰
  • رئیس مجلس نوشت: چه سروصدایی برای ناو آبراهام لینکلن به پا کردند تا ما را تحت فشار قرار دهند اما این عروس تعریفی در اولین مواجهه با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی صحنه نبرد را ترک کرد و عقب نشست.

    به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قالیباف در پیامی در صفحه خود در یکی از شبکه‌های اجتماعی با اشاره به اصابت پهپاد ایرانی به ناو آبراهام لینکلن نوشت: چه سروصدایی برای ناو آبراهام لینکلن به پا کردند تا ما را تحت فشار قرار دهند اما این عروس تعریفی در اولین مواجهه با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی صحنه نبرد را ترک کرد و عقب نشست.

    ریئس مجلس بیان کرد: ناوی که قرار بود از امنیت و ثبات متحدان آمریکا دفاع کند، حتی نمی‌تواند در برابر چند پهپاد از خود دفاع کند و پا به فرار می‌گذارد! ضروری است متحدان و رسانه‌های آمریکا در این مورد تحقیق کنند تا امنیت خود و سربازان آمریکایی را به دروغ های ترامپ و نتانیاهو گره نزنند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سیزده − 6 =

    18 + چهارده =