×

معکوس کردن روند پیش‌دیابت، کلید محافظت از سلامت قلب است

  • کد نوشته: 102069
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
  • 2 بازدید
  • ۰
  • یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که در آستانه ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند، اگر سطح قند خون خود را به حالت عادی برگردانند، می‌توانند خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را بیش از ۵۰ درصد کاهش دهند.

    به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که بیماران مبتلا به پیش‌دیابت با کاهش موفقیت‌آمیز قند خون خود، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا ۵۸ درصد کاهش دادند.

    محققان گفتند که این یافته مهمی است، زیرا مطالعات اخیر نشان داده است که افراد مبتلا به پیش‌دیابت نمی‌توانند خطر بیماری قلبی را از طریق تغییرات سبک زندگی مانند ورزش، کاهش وزن و رژیم غذایی سالم کاهش دهند.

    محققان گفتند که اساساً، معکوس کردن پیش‌دیابت با کاهش قند خون، برای قلب شما بیشتر از هر عادت سالمی که اتخاذ می‌کنید، اهمیت دارد.

    دکتر «آندریاس بیرکنفلد»، محقق ارشد و دانشجوی رشته دیابت در کالج کینگ لندن گفت: «سال‌هاست که به افراد مبتلا به پیش‌دیابت گفته می‌شود که کاهش وزن، ورزش بیشتر و تغذیه سالم‌تر، آنها را از حملات قلبی و مرگ زودرس محافظت می‌کند. اگرچه این تغییرات سبک زندگی بدون شک ارزشمند هستند، اما شواهد نشان نمی‌دهد که این تغییرات حملات قلبی یا مرگ و میر را در افراد مبتلا به پیش‌دیابت کاهش می‌دهند.»

    در عوض، بیرکنفلد گفت: «ما پی بردیم که بهبود پیش‌دیابت با کاهش واضح حوادث قلبی کشنده، نارسایی قلبی و مرگ و میر به هر علتی مرتبط است.»

    در مرحله پیش دیابت، سطح قند خون فرد بالاتر از حد طبیعی است، اما هنوز به اندازه‌ای بالا نیست که تشخیص دیابت نوع ۲ را توجیه کند. افراد در این مرحله می‌توانند در صورت بازگرداندن قند خون خود به حالت عادی، از دیابت جلوگیری کنند.

    برای این مطالعه، محققان داده‌های دو آزمایش مهم پیشگیری از دیابت، شامل بیش از ۲۴۰۰ شرکت‌کننده از یک آزمایش در ایالات متحده و ۵۴۰ شرکت‌کننده از یک آزمایش در چین را تجزیه و تحلیل کردند.

    نتایج نشان داد افرادی که مرحله پیش دیابت خود را معکوس کردند، ۵۸ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی قرار داشتند.

    محققان گفتند که این اثر دهه‌ها پس از بازگرداندن سطح قند خون به حالت عادی ادامه داشت.

    به همین ترتیب، خطر حمله قلبی، سکته مغزی و سایر موارد اضطراری مرتبط با قلب در افرادی که مرحله پیش دیابت خود را معکوس کردند، ۴۲ درصد کاهش یافت.

    بیرکنفلد گفت: «یافته‌های این مطالعه به این معنی است که بهبودی پیش‌دیابت می‌تواند در کنار کاهش فشار خون، کاهش کلسترول و ترک سیگار، به عنوان چهارمین ابزار اصلی پیشگیری اولیه که واقعاً از حملات قلبی و مرگ و میر جلوگیری می‌کند، تثبیت شود.»

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پنج + 10 =

    6 − 4 =