×

اخراج این کارمندان ممنوع است

  • کد نوشته: 82551
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۴
  • 3 بازدید
  • ۰
  • سازمان اداری و استخدامی کشور در بخشنامه‌ای تازه تأکید کرد: هیچ‌یک از دستگاه‌های اجرایی اجازه تعدیل یا اعلام عدم نیاز برای کارمندان دارای حداقل سه فرزند، مادران باردار یا دارای فرزند شیرخوار را ندارند.

    اخراج این کارمندان ممنوع است

    به گزارش نبض بازار، بر اساس بخشنامه‌ای که از سوی ذبیح‌الله سلمانی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده، اجرای تبصره بند «پ» ماده ۱۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب ۱۹ آبان ۱۴۰۰ برای تمامی دستگاه‌ها الزامی و لازم‌الاجرا است.

    در این ابلاغیه تأکید شده که دستگاه‌های اجرایی جز در موارد محکومیت قطعی قضایی یا تخلفات اداری، حق تعدیل یا اعلام عدم نیاز به نیرو‌های دارای سه فرزند یا بانوان باردار و شیرده را ندارند.

    حسین رحمانیان، سخنگوی این سازمان، در گفت‌وگویی با رسانه‌ها اعلام کرد: «اگرچه تأکید بر این ممنوعیت در قانون جوانی جمعیت وجود داشت، اما گزارش‌هایی از بی‌توجهی برخی دستگاه‌ها به این قانون دریافت شد، که همین موضوع موجب صدور دوباره این بخشنامه شد.»

    وی افزود که سازمان اداری و استخدامی به‌عنوان نهاد ناظر بر دستگاه‌های اجرایی موظف است اجرای دقیق این قانون را رصد کرده و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی لازم را انجام دهد.

    رحمانیان تصریح کرد: «هدف از این بخشنامه، حمایت واقعی از خانواده‌ها و تضمین امنیت شغلی مادران شاغل و کارکنانی است که با سه فرزند یا بیشتر، نقش مهمی در سیاست‌های جمعیتی کشور ایفا می‌کنند.»

    منبع: تسنیم

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نوزده − 5 =

    پنج × یک =