×

دستور فوری وزیر در مورد حقوق معلمان/ خبر حوش در راه است؟

  • کد نوشته: 80332
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۴
  • 2 بازدید
  • ۰
  • علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در نشست صمیمی با اعضای فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی، خواستار تخصیص رسمی و فوری فوق‌العاده خاص به معلمان شد و تأکید کرد تا زمانی که این امتیاز اعمال نشود، اقتصاد معلمان تغییر محسوسی نخواهد داشت.

    دستور فوری وزیر در مورد حقوق معلمان/ خبر حوش در راه است؟

    به گزارش نبض بازار، کاظمی گفت: «رسیدگی به وضعیت معیشت معلمان از مهم‌ترین دغدغه‌های کمیسیون فرهنگیان است و تحقق آن نیازمند اعتبارات کافی و اراده مشترک دولت و مجلس می‌باشد.»

    او افزود: «بهبود شرایط معیشت فرهنگیان تنها در صورتی ممکن است که فوق‌العاده خاص اختصاص یابد؛ در غیر این صورت سیاست‌های حمایتی به نتیجه نخواهد رسید.»

     اصلاح ساختار صندوق ذخیره فرهنگیان

    وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان اعلام کرد:

    «سیاست فعلی این صندوق حرکت از بنگاه‌داری به سهامداری، ادغام شرکت‌های زیان‌ده، و راه‌اندازی سامانه شفافیت مالی و حراستی است تا از سوء‌مدیریت و زیان انباشته جلوگیری شود.»

    نظارت بر مدارس غیردولتی و ساماندهی نیرو‌ها

    کاظمی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت نظارت قوی‌تر بر مدارس غیردولتی و اصلاح وضعیت استخدامی معلمان تأکید کرد.

    او افزود: «از مجلس انتظار داریم با اصلاح آیین‌نامه‌های مربوط، زمینه تبدیل وضعیت نیرو‌های آموزشی و ساماندهی نیروی انسانی را فراهم کند.»

     درخواست رسمی از مجلس برای تخصیص “فوق‌العاده خاص”

    وزیر آموزش و پرورش در پایان خواست مجلس شورای اسلامی را خطاب به دولت رسمی کند و گفت:

    «تخصیص فوق‌العاده خاص باید در قالب نامه رسمی مجلس به مراجع ذی‌ربط ارسال شود تا مسیر پرداخت آن قانونی و عملیاتی گردد.»

    او تأکید کرد: «بدون اجرای این تصمیم، معیشت چند صد هزار معلم همچنان با مشکلات جدی روبه‌رو خواهد بود.»

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    1 × چهار =

    1 + هفده =