×

خبر مهم وزیر اقتصاد برای جاماندگان سهام عدالت

  • کد نوشته: 78664
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۴
  • 3 بازدید
  • ۰
  • به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی طرح ساماندهی سهام عدالت و جاماندگان تا یک ماه آینده به دولت ارائه می‌شود.

    خبر مهم وزیر اقتصاد برای جاماندگان سهام عدالت

    به گزارش نبض بازار، سید سید علی مدنی زاده در صدا و سیما در مورد سهام عدالت گفت: طرحی در این زمینه آماده شده که آماده تصویب در شورای عالی بورس است و بعد از آن به این طرح به هیئت دولت ارائه می‌کنیم که در این طرح ساماندهی سهام عدالت موجود دیده شده است و بعد از آن به بحث جاماندگان سهام عدالت می‌پردازیم.

    وی گفت: در این طرح یک برنامه جامعه‌ای را تلاش سعی می‌کنیم ببینیم که طبق زمان‌بندی تا یک ماه آینده این طرح به دولت ارائه می‌شود.

    مدنی‌زاده بیان داشت: بحث ساماندهی سهام عدالت افرادی که روش مدیریت مستقیم یا غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند، ساماندهی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت و شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در آن دیده شده است.

    منبع: فارس

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    4 × 1 =

    2 + پانزده =