×

واردات سگ و گربه آزاد شد

  • کد نوشته: 55435
  • ۷ مرداد
  • 2 بازدید
  • ۰
  • در حالی‌که صنعتگران در صف دریافت مجوز‌های ضروری مانده‌اند، مجوز واردات سگ و گربه صادر شد.

    واردات سگ و گربه آزاد شد

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، در شرایطی که بسیاری از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی ماه‌هاست در انتظار اخذ مجوز ثبت سفارش کالا‌های اساسی و مورد نیاز خطوط تولید خود از وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند، به تازگی سندی منتشر شده که از صدور مجوز واردات برخی کالا‌های ممنوعه از مبدأ کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا حکایت دارد.

     در میان این فهرست، ردیف تعرفه ۰۱۰۶۱۹۱۰ که مربوط به «سگ و گربه» می‌باشد، دیده می‌شود؛ مسئله‌ای که در فضای اقتصادی و تولیدی کشور، با واکنش‌های انتقادی گسترده‌ای روبه‌رو شده است.

    بر اساس گزارش‌های میدانی، فعالان اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های متولیان حوزه تجارت خارجی در دولت چهاردهم، تأکید می‌کنند که ضعف شدید در دانش و تجربه تصمیم‌گیران منجر به ایجاد موانع متعدد در مسیر تجارت شده است. به گفته آنها، مجوز واردات سگ و گربه در شرایطی که سامانه جامع تجارت با اختلالات گسترده و قطعی‌های مکرر مواجه است و بسیاری از واحد‌های تولیدی با بحران تأمین مواد اولیه روبه‌رو هستند، نشان‌دهنده نوعی بی‌توجهی به اولویت‌های اقتصادی کشور است.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سیزده + 2 =