×

بارش سنگین باران مدارس این استان را سه‌شنبه تعطیل کرد

  • کد نوشته: 92047
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۴
  • 20 بازدید
  • ۰
  • معاون عمرانی استانداری فارس گفت: به دلیل بارش سنگین باران در سطح استان فردا، سه شنبه ۲۵ آذرماه همه مدارس فارس غیرحضوری است.

    بارش سنگین باران مدارس این استان را سه‌شنبه تعطیل کرد

    به گزارش خبرگزاری مهر، محمود رضایی کوچی گفت: معاون عمرانی استانداری فارس گفت: بر اساس گزارش هواشناسی استان فارس فردا ۲۵ آذرماه شاهد بارش‌های سیل آسا همراه با آب گرفتگی در بیشتر شهرستان‌های فارس هستیم.

    وی افزود: بر همین اساس و مطابق مصوبه ستاد مدیریت بحران و دستور استاندار فارس فردا آموزش برای مقاطع مختلف تحصیلی در مدارس استان به صورت مجازی خواهد بود.

    رضایی ادامه داد: کلاس‌های دانشگاه طبق روال و به صورت حضوری پابرجاست.

    معاون عمرانی استانداری فارس بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان در هفته جاری به صورت آماده باش خواهند بود و ملزم هستند تمهیدات لازم را اندیشیده و اقدام مقتضی در ارتباط با موارد ناشی از اثرات سیلاب یا آب گرفتگی و بارندگی و برف در دستور کار خود قرار دهند.

    ۲۳۳۲۳۳

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    15 − ده =

    13 − چهار =