×

توصیه مهم اورژانس به مردم در شرایط جنگی/ شهادت ۴ نفر از عوامل کادر درمان و اورژانس/آسیب دیدن ۶ پایگاه اورژانس و ۱۱ بیمارستان از روز اول جنگ تا امروز

  • کد نوشته: 110885
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۴
  • 4 بازدید
  • ۰
  • رئیس حوزه ریاست سازمان اورژانس کشور می‌گوید: به مردم توصیه می‌کنیم فقط در مواقع خیلی ضروری با اورژانس تماس بگیرند و اجازه بدهند عوامل اورژانس به ماموریت‌های حوادث اخیر بپردازند.

    فرزانه فراهانی: متاسفانه دشمن متجاوز در جنگ فعلی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی هم رحم نکرده و برخلاف سایر قوانین بین‌المللی و قواعد انسانی، این مراکز را نیز مورد هدف انفجارهای پی‌درپی قرار می‌دهد.

    برخی از عوامل اورژانس و کادر درمان و همچنین برخی از پرنسل بیمارستان‌ها و اورژانس در جریان جنگ یا مجروح شده و یا به شهادت رسیده‌اند.

    میثم فراهانی رئیس حوزه ریاست سازمان اورژانس کشور در گفتگو با خبرآنلاین، می‌گوید: «تاکنون ۳ نفر از پرسنل کادر درمان و همچنین ۱ نفر از عوامل اورژانس تهران به شهادت رسیده‌اند. همچنین ۲۵ نفر از پرسنل و عوامل کادر درمان نیز در جریان حضور در عملیات‌های درمانی مجروح شده و آسیب دیده‌اند.»

    رئیس حوزه ریاست سازمان اورژانس کشور در ادامه می‌دهد: ۱۱ بیمارستان‌ در جنگ فعلی آسیب دیده و با درصدهای متفاوت تخریب شده‌اند، همچنین ۶ پایگاه از مجموعه پایگاه‌های اورژانس نیز آسیب دیده‌اند.»

    توصیه مهم اورژانس به مردم در شرایط جنگی/ شهادت ۴ نفر از عوامل کادر درمان و اورژانس/آسیب دیدن ۶ پایگاه اورژانس و ۱۱ بیمارستان از روز اول جنگ تا امروز

    او در خصوص آمبولانس‌های آسیب دیده می‌افزاید: به دنبال حملات متجاوزانه آمریکا و اسرائیل، ۴ دستگاه خودروی آمبولانس اورژانس کشور نیز دچار آسیب شده‌اند. خوشبختانه تا امروز چهارشنبه سیزدهم اسفندماه در شهر تهران هیچ یک از ساختمان‌های اورژانس آسیب ندیده‌اند و تنها ۴ بیمارستان این مجموعه دچار تخریب و آسیب شده‌اند.

    رئیس حوزه ریاست سازمان اورژانس کشور تاکید می‌کند: اگر فردی در شرایط فعلی نیازمند حضور عوامل اورژانس باشد و با اورژانس تماس بگیرد مشکلی وجود ندارد؛ جنگ و ضرورت حضور عوانل اورژانس برای یک انتقال مجروحان، یک مقدار سطح تریاژ را بالا برده است اما کارهای اورژانس طبق روال قبل انجام می‌شود.

    او می‌گوید: به مردم توصیه می‌کنیم فقط در مواقع خیلی ضروری با اورژانس تماس بگیرند و اجازه بدهند عوامل اورژانس به ماموریت‌های حوادث اخیر بپردازند. در صورت ضرورت به دریافت خدمات درمانی و در صورتی که فرد خودش می‌تواند به بیمارستان مراجعه کند، باتوجه به سطح اهمیت دریافت خدمات درمانی، بهتر است خودشان به بیمارستان‌ها مراجعه کنند.

    ۲۳۳۲۳۳

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    4 × 5 =

    ده − پنج =