×

پیش بینی تولید ۱.۳ میلیارد تنی ذرت در سال ۲۰۲۵-۲۰۲۶

  • کد نوشته: 84380
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۴
  • 3 بازدید
  • ۰
  • طبق گزارش فائو پیش‌ بینی می‌ شود تولید جهانی ذرت به ۱.۳میلیارد تن برسد که ۵۹میلیون تن نسبت به سال گذشته افزایش یافته و در واقع بزرگترین افزایش سالانه در تقریباً یک دهه محسوب میشود.

    پیش بینی تولید ۱.۳ میلیارد تنی ذرت در سال ۲۰۲۵-۲۰۲۶

    بازار؛ گروه کشاورزی: در حالی بر اساس چشم انداز غذایی سازمان فائو پیش بینی می شود تولید جهانی غلات در سال ۲۰۲۵-۲۰۲۶ به بالاترین حد خود برسد و این امر به برداشت بی‌ سابقه گندم و ذرت نسبت داده می شود. به عبارت دیگر گزارش حاکی از این است که عرضه جهانی غلات در سال مالی ۲۰۲۵/۲۰۲۶ به طور قابل توجهی بهبود یافته است که بزرگترین افزایش سالانه در نه سال گذشته را نشان می‌ دهد، که عمدتاً به دلیل برداشت بی‌ سابقه گندم و ذرت است.

    پیش بینی افزایش ۵۹ میلیون تنی تولید ذرت نسبت به سال ۲۰۲۴

    در این گزارش اینگونه آمده است: در مورد ذرت، پیش‌ بینی می‌ شود تولید جهانی به ۱.۳ میلیارد تن برسد که ۵۹ میلیون تن نسبت به سال گذشته افزایش یافته است به این ترتیب این افزایش در واقع بزرگترین افزایش سالانه در تقریباً یک دهه محسوب می شود.

    ایالات متحده با برداشت بی‌ سابقه بیش از ۴۰۰ میلیون تن پیشتاز است، در حالی که برزیل و آرژانتین انتظار محصولات بزرگی را دارند، اگرچه تولید اتانول در برزیل به طور فزاینده ‌ای غلات را از کانال‌ های صادراتی منحرف می‌ کند. از سوی دیگر برداشت ذرت چین نیز نزدیک به رکورد، نزدیک به ۳۰۰ میلیون تن است، در حالی که اتحادیه اروپا به دلیل آب و هوای نامساعد، چندین بار کاهش تولید را تجربه کرده است.

    در این گزارش آمده است: ایالات متحده با ۷۴ میلیون تن صادرات، که بالاترین رکورد تاکنون است، بر صادرات تسلط خواهد داشت. با این وجود صادرات برزیل تنها اندکی افزایش خواهد یافت، در حالی که آرژانتین و اوکراین با رقابت و موانع لجستیکی روبرو هستند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    15 − 4 =

    دوازده − 2 =