×

ترخیص کالاهای دپوشده در گمرک تا شهریور

  • کد نوشته: 49621
  • ۲۱ تیر
  • 3 بازدید
  • ۰
  • وزیر صمت گفت: در شرایط فعلی، افزایش نرخ گاز و برق منطقی نیست، امیدواریم تا شهریور بخش عمده‌ای از کالاهای مانده در گمرک ترخیص شود.

    ترخیص کالاهای دپوشده در گمرک تا شهریور

    به گزارش بازار، سیدمحمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست تخصصی فعالان اقتصادی با اشاره به اوضاع کنونی کشور اظهار کرد: جنگ ۱۲ روزه عزت ایران و ایرانی را در دنیا بالا برد و این موضوع را مدیون شهدا هستیم.

    وی افزود: انسجام و تصمیمات به‌موقع و صحیح فرمانده کل قوا باعث شد تا پاسخ قاطع و دندان‌شکنی به دشمن داده شود. معاونین ما نیز در این مدت، پذیرای کارخانه‌دارانی بودند که در جریان جنگ آسیب دیدند.

    اتابک بیان کرد: اصناف، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، نانوایی‌ها و تمام مردم تلاش خود را به کار گرفتند تا کشور به پیروزی برسد.

    چک‌های برگشتی تا سه ماه مانع دریافت تسهیلات نمی‌شوند

    وزیر صمت تأکید کرد: ما باور داریم که دولت باید از تصدی‌گری فاصله بگیرد و تنها به سیاست‌گذاری بپردازد. راه‌حل بسیاری از مشکلات در بسته حمایتی وزارت صمت برای حفظ پایداری تولید گنجانده شده است.

    وی ادامه داد: تاکنون یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا از گمرکات کشور خارج شده و بسته حمایتی ۹۰ درصد به بسته ۱۰۰ درصد تبدیل شده است. همچنین ۵۰ درصد به اعتبارات تسهیلات افزوده شده و تصویب شده است که چک‌های برگشتی تا سه ماه مانع دریافت تسهیلات نشوند.

    وزیر صمت با اشاره به محدودیت‌های ارزی گفت: سیاست‌های ارزی نباید مانعی برای سیاست‌های تجاری کشور باشند، بلکه باید اجازه داد سیاست‌های تجاری آزادانه دنبال شوند.

    اتابک افزود: بانک مرکزی باید تنها نرخ بازگشت ارز مربوط به مواد اولیه را مطالبه کند و باتوجه‌به شرایط فعلی، افزایش نرخ گاز و برق منطقی نیست.

    ترخیص بخش عمده‌ای از کالاهای مانده در گمرک تا شهریور

    وی درباره نقش بخش خصوصی گفت: اگر قرار است کمیته‌ای در حوزه تصمیم‌گیری تشکیل شود، نباید صرفاً در انحصار وزارت صمت باشد؛ بلکه اتاق بازرگانی و فعالان بخش خصوصی نیز باید در آن نقش داشته باشند.

    اتابک با اشاره به جایگاه اقتصادی استان اصفهان اظهار کرد: این استان به‌عنوان چهارمین استان در ایجاد ارزش افزوده کشور، سهمی معادل ۵.۴ درصد دارد. هرچند صنعتی‌شدن مزایایی دارد؛ اما معایبی نیز دارد که باید با اقدامات زیست‌محیطی نظیر افزایش فیلتراسیون و توسعه فضای سبز مدیریت شود.

    وی در پایان ابراز امیدواری کرد تا شهریورماه بخش عمده‌ای از کالاهای مانده در گمرک ترخیص شود.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دو × 3 =