×

ظرفیت‌های گردشگری آبی در آبادان احیا شود

  • کد نوشته: 4325
  • ۱۲ آذر
  • 26 بازدید
  • ۰
  • آبادان- خلف نژاد، رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی آبادان خواستار احیای ظرفیت‌های گردشگری آبی این شهر با محوریت رودخانه‌های بهمنشیر و اروندرود شد.

    ظرفیت‌های گردشگری آبی در آبادان احیا شود

    کاظم خلف نژاد در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: شهر آبادان با برخورداری از رودخانه‌های بهمنشیر و اروندرود، پتانسیل بی ‌نظیری در حوزه گردشگری آبی دارد.

    وی افزود: این رودخانه‌ها نه تنها از لحاظ اقتصادی اهمیت دارند بلکه می‌توانند به عنوان جاذبه‌ای برای جذب گردشگران داخلی و خارجی مورد استفاده قرار گیرند.

    رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان با اشاره به تفریحات آبی، توضیح داد: رودخانه‌های آبادان زمینه مناسبی برای توسعه ورزش‌های آبی مانند قایق‌ سواری، کایاک، جت ‌اسکی و ماهیگیری فراهم کرده‌اند؛ این فعالیت‌ها علاوه بر ایجاد جذابیت برای گردشگران، می‌توانند درآمدزایی محلی را افزایش داده و اشتغالزایی کنند.

    خلف نژاد ادامه داد: شهر آبادان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های آبی می‌تواند به یکی از قطب‌های گردشگری آبی جنوب غرب ایران تبدیل شود و شرط تحقق این هدف، برنامه‌ریزی دقیق، سرمایه‌گذاری مناسب و همکاری بین دستگاهی است.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    20 − 3 =