×

ترخیص بیش از ۱۴ میلیون تن کالای اساسی از گمرکات خوزستان

  • کد نوشته: 100269
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
  • 2 بازدید
  • ۰
  • اظر گمرکات خوزستان گفت: ۱۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تُن کالای اساسی طی ۱۰ ماهه امسال از مبادی گمرکی استان به ویژه بندر امام خمینی(ره) ترخیص و وارد کشور شده است.

    ترخیص بیش از ۱۴ میلیون تن کالای اساسی از گمرکات خوزستان

    به گزارش بازار، بهروز قره‌بیگی در نشستی به مناسبت روز جهانی گمرک در محل این اداره کل بیان کرد: گمرکات استان در حوزه ترخیص کالاهای اساسی و راهبردی مورد نیاز مردم رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

    وی در تشریح آمار تجاری استان افزود: حجم کل تجارت خارجی خوزستان در ۱۰ ماهه امسال ۳۳ میلیون تُن به ارزش بیش از ۱۲.۲ میلیارد دلار رسیده که از این مقدار ۱۶ میلیون تُن به ارزش هفت میلیارد دلار واردات و بیش از ۱۷ میلیون تُن به ارزش پنج میلیارد دلار صادرات بوده است.

    قره بیگی خاطرنشان کرد: در بخش واردات کالاهای اساسی افزایش ۲۲ درصدی و در کل واردات از نظر وزنی ۱۹ درصد رشد در استان مشاهده می‌شود.

    ناظر گمرکات خوزستان از وصول ۲۴ همت (۲۴۰ هزار میلیارد ریال) درآمد برای دولت در ۱۰ ماهه امسال خبر داد و گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۱ درصد افزایش داشته که حاصل تلاش همه همکاران در گمرکات اجرایی، مرزی و حوزه‌های پشتیبانی است.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    13 − سیزده =

    18 + 9 =