×

چرا هر سال همان بیمه‌گر به بازنشستگان تحمیل می‌شود؟

  • کد نوشته: 81340
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴
  • 3 بازدید
  • ۰
  • انتقادها به بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی شدت گرفته است. یدالله فرجی، فعال صنفی بازنشستگان کارگری، می‌گوید: «بیمه تکمیلی زائده‌ای بر پیکر نظام سلامت است و بازنشستگان اساساً با آن مخالفند.» او تأکید دارد که اصرار بر تمدید قرارداد با یک شرکت ثابت، بدون ارزیابی عملکرد آن در یک دهه اخیر، نه‌تنها پذیرفتنی نیست بلکه به معنای نادیده گرفتن حقوق درمانی میلیون‌ها بازنشسته است.

    فهرست محتوا

    پرسش درباره منافع پشت پرده تمدید قراردادها

    مطالبه برای اصلاح قراردادها و اجرای قانون الزام

    فرجی با اشاره به مشکلات درمانی بازنشستگان گفت: اکثریت بازنشستگان از خدمات بیمه تکمیلی ناراضی هستند. به گفته او، شرکت بیمه‌گذار باید توانایی ارائه خدمات حتی در صورت تأخیر در دریافت مطالبات از سازمان تأمین اجتماعی را داشته باشد، اما در عمل چنین ظرفیتی وجود ندارد. او تأکید کرد: کارگران بازنشسته با بیماری‌ها و مشکلات جسمی فراوان دست‌وپنجه نرم می‌کنند و نیازمند خدمات درمانی مکفی و قابل قبول هستند.

    پرسش درباره منافع پشت پرده تمدید قراردادها

    این فعال صنفی پرسشی اساسی مطرح کرد: چه منافعی در میان است که قرارداد بیمه تکمیلی هر سال با یک شرکت ثابت تمدید می‌شود؟ او افزود: اگر قانون الزام تأمین اجتماعی به‌درستی اجرا می‌شد، اساساً نیازی به بیمه تکمیلی نبود. اما در سال‌های اخیر شاهد خروج داروها و بسیاری از خدمات از پوشش بیمه تأمین اجتماعی بوده‌ایم و همین امر بازنشستگان را به بیمه تکمیلی وابسته کرده است.

    مطالبه برای اصلاح قراردادها و اجرای قانون الزام

    فرجی تصریح کرد: بیمه تکمیلی به‌ویژه برای بازنشستگان تأمین اجتماعی یک پدیده تحمیلی است و همه بازنشستگان با آن مخالفند. او در پایان تأکید کرد: اگر قرار است همچنان قانون الزام نادیده گرفته شود و بیمه تکمیلی ادامه یابد، دست‌کم باید در موعد قرارداد آبان‌ماه، شرکتی انتخاب شود که خدمات باکیفیت‌تری ارائه دهد و توانایی پاسخگویی به نیازهای درمانی بازنشستگان را حتی در صورت تأخیر در پرداخت مطالبات داشته باشد.

    منبع:

    ایلنا

    گسترش نیوز

    اقتصاد

    چرا هر سال همان بیمه‌گر به بازنشستگان تحمیل می‌شود؟

    بانک و بیمه

    چرا هر سال همان بیمه‌گر به بازنشستگان تحمیل می‌شود؟

    کدخبر:
    ۳۶۳۹۸۹

    امیر خیرخواهان

    ۱۴۰۴/۰۸/۱۲ ۱۵:۳۰:۰۰

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نه − 3 =

    12 − 2 =