×

احتمال حمله ملخ صحرایی به کشور

  • کد نوشته: 86180
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۴
  • 1 بازدید
  • ۰
  • مدیر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات گفت: با توجه به پیش‌بینی شرایط بارش در شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی وجود دارد.

    اقتصادی

    به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سعید معین مدیر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: با توجه به بارش‌های مناسب طی فصل تابستان در هند و پاکستان و امارات شمالی هندوستان، بستر برای جمعیت ملخ‌های صحرایی فراهم است.

    به گفته وی، در مناطق شرق آفریقا و جنوب شبه جزیره عربستان وضعیت بارش‌ها تا پایان فصل زمستان در حد نرمال پیش‌بینی شده است که هنوز وضعیت مشخص نیست، اما تحقق بارش‌های نرمال و بیش از نرمال، می‌تواند به انتقال جمعیت آفات به شمال شبه جزیره عربستان و استان‌های جنوبی کشور بینجامد.

    واردات کالاهای اساسی با ارز ۱۰۰ هزار تومانی، آش جدید برای سفره مردم

    معین ادامه داد: آمادگی‌های لازم برای احتمال حمله ملخ وجود دارد و تا اسفند ماه اگر شرایط به نفع ملخ حرکت کند، امکان مدیریت آن با همکاری تمامی دستگاه‌های ملی و استانی وجود دارد.

    مدیر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: با توجه به سموم و سمپاشی‌های موجود در استان‌ها و نیروی آموزش دیده امکان سمپاشی روزانه ۱۵ تا ۱۶ هزار هکتار مبارزه در استان‌های جنوبی انجام دهیم که رقم بسیار بزرگی است، بنابراین آمادگی کامل در استان‌های جنوبی وجود دارد و از طرفی ستاد بحران و سایر دستگاه‌ها در صورت لزوم حمایت‌های لازم را انجام می‌دهند.

    انتهای پیام/

     

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دوازده − هشت =

    2 × 2 =