×

۳۰درصد گندم کشور از برداشت تا مصرف هدر می‌رود

  • کد نوشته: 69234
  • ۲۱ شهریور ۱۴۰۴
  • 1 بازدید
  • ۰
  • برآوردها حاکی از آن است که از زمان برداشت تا سفره خانوار حداقل ۳۰ درصد گندم هدر می رود که با یکسان سازی نرخ آرد و نان، بعد از مرحله برداشت جلوی هدررفت گرفته می شود.

    ۳۰درصد گندم کشور از برداشت تا مصرف هدر می‌رود
    – اخبار اقتصادی –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم، عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: تازمانیکه یکسان سازی آرد و نان صورت نگیرد و قیمت واقعی برای آرد در نظر گرفته نشود، اصلاح الگوی مصرف عملیاتی نخواهد شد.

    به گفته وی، با واقعی شدن قیمت آرد و گندم، الگوی مصرف عملیاتی می شود. در شرایطی که قیمت ارد به طور متوسط هزار تومان داده می شود، مصرف تغییری نخواهد داشت و ارائه بن کارت و دیگر مسائل نمی تواند راهگشا باشد.

    هاشمی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که از زمان برداشت تا سفره خانوار حداقل ۳۰ درصد گندم هدر می رود که با یکسان سازی نرخ آرد و نان، بعد از مرحله برداشت جلوی هدررفت گرفته می شود.

    رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: در شرایط کنونی ۱۰ تا ۱‌۰.۵ میلیون تن گندم مورد نیاز واحدهای خبازی است که با اصلاح قیمت آرد و نان و جلوگیری از هدررفت آرد، حداکثر گندم مورد نیاز ۹ میلیون تن خواهد بود.

    انتهای پیام/

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    13 − یازده =

    2 × پنج =