×

افزایش قیمت برنج به سد واردات برخورد کرد

  • کد نوشته: 101151
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
  • 1 بازدید
  • ۰
  • در حالی قیمت برنج در بازار نسبت به هفته گذشته تا حدودی افزایش یافته اما خبرها از واردات گسترده برای کاهش قیمت در بازار حکایت دارد.

    افزایش قیمت برنج به سد واردات برخورد کرد

    به گزارش بازار، بر اساس گزارش میدانی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهران قیمت برنج نسبت به هفته گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته و هر کیسه برنج هندی ۱۰ کیلوگرمی یک میلیون و ۶۱۳ هزار تومان، هر کیلوگرم برنج هاشمی ۴۰۰ هزار تومان و برنج فجر ایرانی پربار ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رود. این در حالی است که هفته گذشته کیسه برنج هندی یک میلیون و ۴۶۰ هزار تومان بود و چندین نوع برنج هندی یافت می‌شد که اکنون از نظر تنوع هم فقط برنج هندی دانه بلند وجود دارد.

    رضا خاکی دبیر انجمن وارد کنندگان برنج از دو اقدامی خبر می‌دهد که امیدواری به کاهش قیمت را درر وزهای آینده بیشتر می‌کند، نخست،‌ ۳۰۰ هزار تن برنج(یک سوم نیاز وارداتی کشور) ثبت سفارش شده به زودی وارد می‌شود.دوم،‌ دولت امکانی به وارد کنندگان تعریف کرده که حتی بدون ثبت سفارش می‌توانند وارد کنند و مراحل اداری را بعدا انجام می‌دهند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    8 − 5 =

    11 − 7 =