×

مدارس و ادارات این استان‌ها فردا (۴ بهمن) تعطیل شد/ اسامی تکمیل می‌شود

  • کد نوشته: 99022
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۴
  • 0 بازدید
  • ۰
  • به دلیل کاهش دما و برای مدیریت مصرف سوخت مدارس و ادارات برخی استان‌ها فردا تعطیل شد.

    به گزارش خبرآنلاین، کاهش دما و بارش برف سبب شد مدارس و ادارات برخی استان‌ها به دلیل کنترل مصرف انرژی روز شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۴ تعطیل شوند، به دنبال تعطیلی مدرس آموزش در بستر فضای مجازی دنبال می‌شود.

    کردستان:

    براساس اعلام ستاد مدیریت بحران برخی شهرهای استان کردستان به دلیل بارش برف و برودت هوا وضعیت فعالیت مدارس در برخی شهرها غیرحضوری و فعالیت ادارات نیز با تاخیر همراه است.

    به دلیل بارش برف و کولاک و برودت هوا فردا شنبه چهارم بهمن ماه فعالیت مدارس تمامی مقاطع تحصیلی شهرستان مریوان به صورت غیرحضوری تداوم می‌یابد و ادارات این شهرستان نیز با دو ساعت تاخیر شروع بکار می‌کنند.

    به علت برودت هوا، مدارس ابتدایی سطح شهر و روستاهای شهرستان سقز و منطقه زیویه، در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه چهارم، پنجم و ششم بهمن ماه در نوبت صبح، با یک ساعت تاخیر شروع بکار خواهند نمود.

    امتحانات مدارس متوسطه اول و متوسطه دوم بر اساس برنامه از پیش تعیین شده، راس ساعت و تاریخ مقرر برگزار می‌شود.

    در صورت تغییر در وضعیت فعالیت مدارس در سایر شهرهای استان این خبر تکمیل خواهد شد.

    لرستان:

    به دلیل برودت هوا، کلیه مقاطع آموزشی اعم از متوسطه اول و دوم و مهدکودک‌ها در شهرستان‌های الیگودرز، ازنا، دورود، بروجرد، دلفان، سلسله و در بخش‌های بیرانشهر، پاپی و زاغه شهرستان خرم‌آباد در نوبت صبح و عصر تعطیل و آموزش در بستر فضای مجازی شاد برگزار می‌شود.

    میانه:

    فعالیت تمامی مدارس شهری (شیفت صبح و بعد از ظهر)و روستایی در تمامی مقاطع تحصیلی به صورت غیرحضوری خواهد بود.همچنین مراکز پیش دبستانی تعطیل است. 

    چهارمحال و بختیاری:

    فعالیت آموزشی مقطع ابتدایی شهرستان کوهرنگ و منطقه میانکوه شهرستان اردل و بخش باباحیدر شهرستان فارسان به صورت غیر حضوری و کودکستان‌ها تعطیل است. 

    فعالیت آموزشی در سایر مدارس استان در همه مقاطع تحصیلی با یک ساعت تاخیر آغاز خواهد شد.

    قزوین:

    تمامی مدارس استان قزوین در همه مقاطع تحصیلی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در سطح استان قزوین روز شنبه چهارم بهمن به‌صورت غیرحضوری فعالیت خواهند داشت.

    زنجان:

    تحصیل حضوری در همه مدارس استان در کلیه مقاطع در هر دو شیفت صبح و بعد از ظهر در روز شنبه چهارم بهمن ماه لغو و فرآیند آموزش به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.

    گلستان:

    مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و ادارات استان گلستان فردا شنبه ۴ بهمن تعطیل شد.

    همه دادگستری ها، دادسراها، دادگاه های صلح و شوراهای حل اختلاف استان، روز شنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۴ تعطیل است.

    گیلان:

    ️معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گیلان گفت: همه ادارات، مدارس، دانشگاه ها و بانک‌های استان برای فردا شنبه ۴ بهمن در راستای مدیریت مصرف انرژی ناشی از برودت هوا تعطیل شد.

    همدان:

    آموزش در تمام مقاطع تحصیلی فردا بصورت غیرحضوری خواهد بود.

    کلیه ادارات و مؤسسات دولتی، بانک‌ها و شهرداری‌ها در سراسر استان همدان، روز شنبه چهارم بهمن‌ با ۲ ساعت تاخیر شروع به کار خواهند کرد.

    اردبیل:

     در شهر اردبیل، مدارس کودکستان، ابتدایی و دوره اول متوسطه شهری و همچنین کلیه دوره‌های تحصیلی روستایی در نوبت‌های صبح و عصر به‌صورت غیرحضوری و در بستر شبکه شاد فعالیت خواهند داشت. همچنین در شهرستان‌های سرعین، هیر، کوثر و خلخال، آموزش در تمامی دوره‌های تحصیلی در هر دو نوبت صبح و عصر به شکل غیرحضوری و از طریق شبکه شاد انجام می‌شود.

    آموزش و پرورش استان اردبیل تأکید کرد: با اعلام تعطیلی مدارس دوره ابتدایی در نواحی و مناطق، کلیه مدارس استثنایی همان ناحیه و منطقه نیز تعطیل خواهد بود.

    کرمانشاه:

    فردا(شنبه، چهارم بهمن) فعالیت تمام مدارس استان در دو نوبت صبح و عصر، بجز شهرستانهای سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب، به‌صورت غیرحضوری (از طریق شاد) خواهد بود.

    ادارات و نهادهای دولتی و همه بانک‌های استان(به‌جز شهرستانهای سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب) نیز فردا با دو ساعت تاخیر و از ساعت ۱۰ صبح آغاز به‌کار می‌کنند.

    البرز:

    معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز: شنبه چهارم بهمن مدارس استان البرز در تمامی مقاطع برای هر دو شیفت صبح و بعد از ظهر به صورت غیرحضوری و مهدهای کودک و پیش‌دبستانی‌ها تعطیل خواهد بود.

    شهرستان‌های تهران:

    بهارلو مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران گفت: مقاطع ابتدایی و متوسطه شهرستان های تهران فردا شنبه چهارم دی به صورت مجازی و بر بستر اپلیکیشن شاد برگزار می شود.

    خراسان جنوبی:

    استانداری خراسان جنوبی: با توجه به تداوم سرما و برودت هوا ، ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان فردا شنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۴ تعطیل است. کلیه مدارس استان به صورت مجازی و در بستر شاد فعالیت خواهند کرد.

    تهران:

    روابط عمومی استانداری تهران، بر اساس گزارش سازمان هواشناسی و پیش‌بینی تداوم برودت هوا طی روزهای آینده و بنا به مصوبه  کارگروه مصرف بهینه انرژی استان تهران، کلیه ادارات و مؤسسات دولتی، بانک‌ها و شهرداری‌ها در سراسر استان تهران، تعطیل و مدارس(طبق اعلامیه آموزش و پرورش، غیر حضوری و مجازی و در بستر شاد)، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی غیر حضوری در روز شنبه چهارم بهمن‌ماه اعلام می‌شود.

    خراسان شمالی:

    معاون ‌استاندار خراسان شمالی از تعطیلی کلیه ادارات و برگزاری مجازی فعالیت‌های آموزشی ‌در روز شنبه ‌خبر داد. روز شنبه تمامی ادارات و مؤسسات دولتی استان تعطیل بوده و شعب بانک‌ها به‌صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.

    وی افزود: همچنین تمامی مدارس، آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌های استان در این روز به‌صورت غیرحضوری و از طریق بسترهای آموزش مجازی فعالیت خواهند کرد.

    سمنان:

    معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان از تعطیلی ادارات و بانکهای استان و مجازی شدن مدارس استان در روز شنبه ۴ بهمن ماه خبر داد و گفت: این تصمیم با توجه به برودت هوا و با هدف مدیریت مصرف انرژی اتخاذ شده است.

    مازندران:

    ستانداری مازندران: به‌دلیل حفظ پایداری شبکۀ گاز، تمامی مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات، بانک‌ها و مراکز دولتی و غیردولتی مازندران فردا شنبه ۴ بهمن‌ماه تعطیل اعلام هستند.

    خراسان رضوی:

     بر اساس تصمیم ستاد مدیریت مصرف انرژی استان خراسان رضوی، با توجه به برودت هوا در نقاط مختلف استان و کشور و نیز به منظور مدیریت مصرف حامل های انرژی و جلوگیری از افت فشار گاز در شبکه سراسری، نحوه فعالیت کارکنان کلیه ادارات و دستگاههای اجرایی (باستثنای بخش های امدادی، درمانی و عملیاتی)، بانکها (باستثنای شعب منتخب)در روز شنبه چهارم بهمن‌ماه به صورت دورکاری خواهد بود.

    همچنین کلیه مدارس، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی (به استثنای برگزاری آزمونهای متمرکز دوره متوسطه و دانشگاهها) فردا شنبه مورخ ۴ بهمن ماه ۱۴۰۴، تعطیل اعلام می شود.

    ۲۳۳۲۳۳

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    20 − ده =

    10 − دو =