×

اوضاع نفت وخیم شد

  • کد نوشته: 85176
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۴
  • 5 بازدید
  • ۰
  • پس از افزایش موقت ذخایر نفتی آمریکا، بازار شاهد کاهش جزئی قیمت‌هاست، در حالی که پیش‌بینی گلدمن ساکس از مازاد عرضه سنگین در دو سال آینده، آینده بازار را در هاله‌ای از ابهام فرو می‌برد.

    فهرست محتوا

    افزایش غیرمنتظره ذخایر آمریکا فشار کاهشی بر قیمت‌ها اعمال کرد

    تحریم‌ها علیه روسیه و تأثیر آن بر حاشیه سود پالایشگاه‌های اروپا

    پیش‌بینی بلندمدت گلدمن ساکس: ورود مازاد عرضه در دو سال آینده

    قیمت آتی نفت برنت پس از افزایش ۱.۱ درصدی در روز سه‌شنبه، ۱۱ سنت معادل ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۶۴ دلار و ۷۸ سنت در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، پس از افزایش ۱.۴ درصدی در روز سه‌شنبه، ۹ سنت معادل ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۶۰ دلار و ۶۵ سنت در هر بشکه رسید.

    افزایش غیرمنتظره ذخایر آمریکا فشار کاهشی بر قیمت‌ها اعمال کرد

    منابع بازار اواخر روز سه‌شنبه با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم، اعلام کردند که ذخایر نفت خام و سوخت آمریکا در هفته گذشته، افزایش یافته است. ذخایر نفت خام در هفته منتهی به ۱۴ نوامبر، به میزان ۴.۴۵ میلیون بشکه افزایش یافته است و ذخایر بنزین ۱.۵۵ میلیون بشکه و ذخایر فرآورده‌های تقطیری ۵۷۷ هزار بشکه افزایش یافته است. داده‌های رسمی ذخایر نفت و سوخت آمریکا، بعدازظهر روز جاری از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر می‌شود. استراتژیست‌های کالایی شرکت آی‌ان‌جی گفتند: به طور کلی، این گزارش نسبتا منفی بود، اما در عین حال، هشدار دادند که به نظر می‌رسد فعالان بازار بیشتر نگران خطرات عرضه هستند تا احتمال مازاد عرضه در آینده.

    تحریم‌ها علیه روسیه و تأثیر آن بر حاشیه سود پالایشگاه‌های اروپا

    تحت تحریم‌های آمریکا علیه روس‌نفت و لوک‌اویل، شرکت‌ها تا ۲۱ نوامبر مهلت دارند تا معاملاتشان را با این شرکت‌های روسی خاتمه دهند. نگرانی‌ها در مورد وضعیت عرضه روسیه در برابر پیش‌بینی‌های تحلیلگران مبنی بر اینکه تولید نفت بیش از تقاضای فعلی بوده و قیمت‌ها را تحت فشار کاهشی قرار داده است، سنجیده می‌شود. بر اساس گزارش رویترز، پس از حملات اوکراین به زیرساخت‌های انرژی و بندری روسیه، حاشیه سود تولید سوخت دیزل در اروپا افزایش یافته و روز سه‌شنبه به بالاترین حد خود از سپتامبر ۲۰۲۳ رسید. این در حالی است که حاشیه سود پالایشگاه‌ها در سطح جهان افزایش یافته است.

    پیش‌بینی بلندمدت گلدمن ساکس: ورود مازاد عرضه در دو سال آینده

    گلدمن ساکس انتظار دارد که قیمت نفت در دو سال آینده، با ورود موجی از عرضه جدید به بازار، کاهش یابد و تعادل جهانی را به سمت مازاد مداوم سوق دهد. این بانک در یادداشتی که روز دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد تقریبا ۲ میلیون بشکه در روز مازاد عرضه را تا سال ۲۰۲۶ پیش‌بینی می‌کند که ناشی از اجرایی شدن پروژه‌های بزرگ دچار تاخیر و اقدام اوپک پلاس در احیای تولید است. این بانک اکنون پیش‌بینی می‌کند که میانگین قیمت نفت برنت در سال آینده، ۵۶ دلار و نفت وست تگزاس اینترمدیت، ۵۲ دلار باشد.

     

    منبع:

    ایسنا

    گسترش نیوز

    صنعت و معدن

    اوضاع نفت وخیم شد

    انرژی

    اوضاع نفت وخیم شد

    کدخبر:
    ۳۶۵۰۳۶

    پریا ابراهیمی

    ۱۴۰۴/۰۸/۲۸ ۱۱:۵۰:۴۴

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    2 × یک =

    چهار × دو =