×

کارآفرینی «سبک زندگی» است؛ تغییر آموزش‌ها از کشف فرصت به خلق فرصت

  • کد نوشته: 84902
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۴
  • 4 بازدید
  • ۰
  • معاون امور زنان ریاست جمهوری، کارآفرینی را «سبک زندگی» مبتنی بر نوآوری خواند و گفت: تمرکز آموزش‌ها از «کشف فرصت» به «خلق فرصت» تغییر یافته و نخبگان باید در به‌روزرسانی محتوا با در نظر گرفتن ارزش‌های همه‌جانبه مشارکت کنند.

    اقتصادی

    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، زهرا بهروزآذر، معاون امور زنان ریاست جمهوری، امروز در همایش هفته جهانی کارآفرینی و آیین امضای تفاهمنامه بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت اقتصاد و دارایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بر اهمیت محوری کارآفرینی تأکید کرد.

    بهروزآذر کارآفرینی را «موتور محرک توسعه اقتصادی و قلب کسب و کار» خواند و تصریح کرد: «کارآفرینی یک مسیر کسب و کار نیست، بلکه نگرش و سبک زندگی است؛ یعنی هیچ دری بر روی ما بسته نیست و می‌توانیم نیازها را شناسایی و راهکارهای خلاقانه ارائه کنیم.» وی ویژگی اصلی کارآفرینی را روحیه حل مساله و نوآوری دانست که باید در فعالیت‌های روزمره نیز به کار گرفته شود. معاون امور زنان همچنین بر نقش سازمان‌ها در ترویج این روحیه تأکید کرد.

    توجه به نسل نو و تحول در آموزش

    معاون امور زنان ریاست جمهوری با اشاره به توجه معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون به نسل نو، این رویکرد را نقطه عطفی در تحول کارآفرینی برشمرد. وی با مرور مختصر تاریخچه کارآفرینی در ایران از قرن هفدهم تا آغاز رسمی ادبیات آن از سال ۱۳۸۰، دستاوردهای استارتاپ‌ها در حل مسائل مردم را نشانه‌ای از پیشرفت چشمگیر دانست.

    تغییر پارادایم آموزش: از کشف تا خلق فرصت

    بهروزآذر با تأکید بر نیاز به ادامه تلاش‌ها، به تغییر اساسی در رویکردهای آموزشی اشاره کرد: «در طرح‌های قبلی، آموزش‌ها بر اساس زندگی کارآفرینان ارائه می‌شد، اما رویکرد جدید کاملاً تغییر کرده است. در این رویکرد، ابتدا باید داشته‌های فعلی فرد مشخص شود و سپس به صورت مرحله‌ای ساختن آینده آغاز شود.»

    وی افزود: «در این رویکرد، به جای تمرکز بر کشف فرصت‌ها، بر خلق فرصت‌ها تأکید می‌شود، زیرا فرصت‌ها وجود دارند و باید آنها را ایجاد کرد.» او اضافه کرد که آموزش‌ها باید از ابتدا با طراحی و ترسیم کسب‌وکار آغاز شوند و ارزش‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و خصوصی در کنار هم دیده شوند.

    دعوت از نخبگان و حمایت دولت

    معاون امور زنان از نخبگان و خبرگان خواست تا با تجربه خود در بازنگری و به‌روزرسانی آموزش‌ها نقش فعالی ایفا کنند تا سیاست‌گذاری‌ها بهبود یابد. در پایان، بهروزآذر از حمایت دولت از طرح‌های کارآفرینان، پیگیری تسهیلات و سیاست‌های تشویقی توسط وزارت کار و همچنین توجه ویژه معاونت امور زنان به موضوع جنسیتی در کارآفرینی خبر داد.

     انتهای پیام/

     

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    یک × یک =

    یک + نوزده =