×

ببینید| رد قاطع درخواست افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت؛ رگولاتوری: تا کیفیت بالا نرود، قیمت را افزایش نمی‌دهیم

  • کد نوشته: 82137
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۴
  • 3 بازدید
  • ۰
  • رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد که درخواست اخیر اپراتورها برای افزایش ۷۵ درصدی تعرفه اینترنت، مورد قبول واقع نشد و موضع سختی در قبال آن‌ها اتخاذ شده است.

    ببینید| رد قاطع درخواست افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت؛ رگولاتوری: تا کیفیت بالا نرود، قیمت را افزایش نمی‌دهیم

    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمید فتاحی، معاون وزیر ارتباطات دلیل اصلی عدم پذیرش این افزایش تعرفه را دو موضوع کلیدی اعلام کرد:

    کیفیت نامناسب خدمات: «وقتی کیفیت خدمات رضایت‌بخش نیست و افکار عمومی از سرویس ارائه شده راضی نیستند، افزایش تعرفه دشوار خواهد بود.»

    توجه به معیشت مردم: دسترسی به شبکه دیگر یک کالای لوکس نیست، بلکه یک نیاز اصلی است و نباید فشار اقتصادی به مردم وارد شود.

    این مقام مسئول افزود که اپراتورها دلیل درخواست افزایش قیمت را رشد هزینه‌های ارزی (بیش از ۶۵ درصد) و هزینه‌های نیروی انسانی می‌دانند؛ اما تا زمانی که کیفیت خدمات بهبود نیابد و موضوع اقتصادی مردم در نظر گرفته شود، این سازمان اجازه افزایش قیمت را نخواهد داد.

    متن کامل این گفت‌وگو را اینجا بخوانید.

    ۲۲۷۲۲۷

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    2 + دوازده =

    دو × یک =