×

هانی زاده: دولت ترکیه باید توضیح دهد چرا «احمدرضا بیضایی» بازداشت شد

  • کد نوشته: 82040
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۴
  • 2 بازدید
  • ۰
  • کارشناس مسائل بین الملل گفت: ملت ایران و نهادهای مسئول کشور در انتظار اقدامات جدی از سوی دستگاه دیپلماسی برای آزادی احمدرضا بیضایی و دریافت توضیحات لازم از سوی ترکیه هستند.

    هانی زاده: دولت ترکیه باید توضیح دهد چرا «احمدرضا بیضایی» بازداشت شد

    حسن هانی‌زاده، کارشناس مسائل بین‌الملل، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازداشت «احمدرضا بیضایی» پژوهشگر ایرانی در ترکیه، گفت: روابط تهران و آنکارا بر پایه منافع مشترک و مناسبات دیرینه است. بنابراین، انتظار نمی‌رود که دولت ترکیه اقدام به بازداشت نخبگان ایرانی کند بدون اینکه توضیحاتی ارائه دهد.

    وی افزود: دستگاه دیپلماسی ایران باید طبق وظایف خود و قوانین موجود پیگیر آزادی این پژوهشگر باشد و دولت ترکیه نیز باید به‌طور شفاف دلیل بازداشت این شهروند ایرانی را اعلام کند.

    کارشناس مسائل بین الملل در ادامه اظهار داشت: ملت ایران و نهادهای مسئول کشور در انتظار اقدامات جدی از سوی دستگاه دیپلماسی برای آزادی احمدرضا بیضایی و دریافت توضیحات لازم از سوی دولت ترکیه هستند.

    گفتنی است، احمدرضا بیضایی در روز ۲۴ بهمن ۱۴۰۳، هنگام بازگشت به تهران در فرودگاه استانبول توسط مأموران پلیس ترکیه بازداشت شد. این بازداشت در حالی صورت گرفت که هیچ توضیح رسمی یا اتهامی از سوی مقامات ترکیه اعلام نشد و خانواده او همان لحظه به اجبار به ایران بازگردانده شدند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    یک × دو =

    3 × دو =