×

خط انتقال گاز به شهرک صنعتی «طولا» در قشم به بهره‌برداری رسید

  • کد نوشته: 81198
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴
  • 4 بازدید
  • ۰
  • خط انتقال گاز به شهرک صنعتی «طولا» در جزیره قشم عصر یکشنبه (۱۱ آبان‌ ۱۴۰۴) با حضور معاونین سازمان منطقه آزاد و شرکت گاز استان هرمزگان به بهره‌برداری رسید.

    خط انتقال گاز به شهرک صنعتی «طولا» در قشم به بهره‌برداری رسید

    به گزارش بازار، این خط انتقال گاز پس از انجام عملیات اجرایی و آزمایش‌های مقاومت و نشتی پس از ۱۵ سال انتظار به بهره‌برداری رسید و از امروز وارد مدار شد.

    این پروژه بزرگ زیرساختی که از سال ۱۳۸۹ در انتظار تکمیل بود، سرانجام با تلاش و پیگیری مستمر سازمان منطقه آزاد قشم به ثمر نشست و گاز پاک و پایدار به قلب صنعت جزیره قشم رسید.

    رییس اداره شهرک‌های صنعتی و امور زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم در آیین افتتاح این خط انتقال گاز اظهار کرد: پروژه گازرسانی به شهرک صنعتی «تولا» با هدف تامین سوخت ایمن و اقتصادی برای واحدهای تولیدی با سرمایه‌گذاری ۳۸ میلیارد ریال به طول ۱۳ کیلومتری اجرا شد.

    آرش شیرزادی ادامه داد: این خط انتقال گاز از سال ۱۳۸۹ آغاز و تا سال ۱۳۹۶ ادامه داشت اما به دلیل عدم اجرای تعهدات از سوی پیمانکار و مشاور طرح در ارائه مستندات جهت اخذ تاییدیه‌های بازرسی گاز استان هرمزگان، متوقف شده بود.

    وی توضیح داد: پیش از اجرای این طرح، ۳۱ واحد صنعتی این شهرک صنعتی ماهانه بیش از ۳۲۵ هزار لیتر مازوت مصرف می‌کردند که اکنون با گازرسانی کامل، مصرف سوخت مایع در این شهرک به صفر خواهد رسید که این اقدام افزون بر صرفه‌جویی اقتصادی، گامی موثر در جهت کاهش آلایندگی و ارتقای بهره‌وری انرژی است.

    رییس اداره شهرک‌های صنعتی و امور زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم اضافه کرد: در حال حاضر ۱۵ شرکت تولیدی این شهرک صنعتی مراحل دریافت انشعاب گاز را طی می‌کنند و در آینده نزدیک نیز ۸۵ واحد از مجموع ۱۰۲ پروژه در دست احداث و ۶۶ واحد فعال این شهرک، به شبکه گاز متصل خواهند شد.

    در آیین افتتاح و بهره‌برداری از این خط لوله انتقال گاز حجت‌الاسلام غلامرضا حاجبی امام جمعه قشم، فرزین حقدل معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد قشم، سید فخرالدین هاشمی معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد قشم، ادریس راموز معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد قشم، ابراهیم صفری معاون مهندسی و اجرای شرکت گاز استان هرمزگان، مهدی جعفری رییس بازرسی فنی شرکت گاز استان هرمزگان، مجید توحیدی رییس گازرسانی به صنایع استان هرمزگان و میرداد میردادی شهردار قشم حضور داشتند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    8 + هفت =

    دو + 13 =