×

حداکثر قیمت هرکیلو چای برای مصرف کننده به ۴۵۰ هزارتومان رسید

  • کد نوشته: 79717
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۴
  • 4 بازدید
  • ۰
  • مدیراجرایی سندیکای چای گفت: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید چای حداکثر به ۲۲ هزارتن برسد.

    حداکثر قیمت هرکیلو چای برای مصرف کننده به ۴۵۰ هزارتومان رسید

    به گزارش بازار، صادق حسنی، مدیر اجرایی سندیکای چای از کاهش تولید چای خبر داد و گفت: امسال پیش بینی می شود که تولید چای به کمتر از ۲۲ هزارتن برسد که نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن کاهش خواهیم داشت‌.

    به گفته وی، بنابر آمار در ۶ ماهه امسال ۲۷.۱ هزارتن چای با ارزش ۱۵۶.۴ میلیون دلار وارد شده که نسبت به مشابه سال قبل حدود ۷ درصد کاهش داشته است.

    حسنی ادامه داد: براساس اعلام وزارت جهاد تا پایان سال ۴۵ تا ۵۰ هزارتن چای باید وارد شود.

    مدیراجرایی سندیکای چای با بیان اینکه افزایش تقاضا برای مصرف قهوه و نوسان قیمت محصولات منجر به مصرف بهینه چای شده است، افزود: با توجه به شرایط عرضه و تقاضا، بازار چای در ثبات به سر می برد.

    وی حداکثر قیمت هرکیلو چای برای مصرف کننده را ۴۵۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: چای سرگل چین اول بهاره است که ۳ درصد از تولید را تشکیل می دهد، گفتنی است قیمت هرکیلو چای تجاری ۷۰ تا ۲۵۰ هزارتومان است.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 − یک =

    دوازده − 6 =