×

سرلشکر پاکپور: فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود

  • کد نوشته: 79503
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۴
  • 3 بازدید
  • ۰
  • فرمانده کل سپاه پاسداران با صدور پیام تسلیت درگذشت مادر شهیدان گنجعلی، محمد و رمضان دیداری، نوشت: مادران شهدا با تربیت فرزندانی ایثارگر نشان دادند که فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود.

    سرلشکر پاکپور: فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود

    به گزارش خبرگزاری مهر، سرلشکر محمد پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران با صدور پیامی ضمن تسلیت درگذشت مادر بزرگوار شهیدان والامقام گنجعلی، محمد و رمضان دیداری، تاکید کرد: مادران شهدا با تربیت فرزندانی ایثارگر و ولایی، نشان دادند که فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود.

    متن پیام به این شرح است:

    بسم الله الرحمن الرحیم

    انا لله و انا الیه راجعون

    خبر ارتحال حاجیه خانم صنم رمضانی بانوی صبور و فداکار، مادر بزرگوار شهیدان والامقام گنجعلی، محمد و رمضان دیداری موجب تأثر و تالم فراوان گردید.‌

    بدون شک مادران شهدا همچون این بانو، اسوه‌های صبر و راویان جهاد تبیین هستند، مادرانی که صبر، استقامت و مقاومت خود را برگرفته از سیره حضرت فاطمه و حضرت زینب (س) می‌دانند و با پیروی از مکتب عاشورا، با شجاعت و پیروی از ولایت رهبر انقلاب اسلامی همواره مروج و علمدار خط سرخ شهیدان و اهداف و آرمان‌های والای آن‌ها بوده‌اند.

    مادران شهدا، ستون اصلی گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بوده‌اند. آنان با تربیت فرزندانی ایثارگر و ولایی، نشان دادند که فرهنگ مقاومت از خانواده آغاز می‌شود.

    اینجانب از درگاه خداوند متعال برای بستگان مکرم، صبر و اجر و برای آن بانوی مؤمنه رحمت واسعه، مغفرت بی‌پایان و علوّ درجات و همنشینی با حضرت صدیقه طاهره، فاطمه الزهرا (س) و فرزندان شهیدش را مسئلت دارم.

    سرلشکر پاسدار محمد پاکپور

    فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    یک + 7 =

    2 × پنج =