×

مجتمع ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی به بهره‌برداری رسید

  • کد نوشته: 66075
  • ۰۶ شهریور ۱۴۰۴
  • 4 بازدید
  • ۰
  • مجتمع ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی با سرمایه‌گذاری ۴۲۰۰ میلیارد ریال و در زیربنای ۶۶۵۶ مترمربع در هفت طبقه با حضور وزیر ارتباطات افتتاح شد.

    مجتمع ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی به بهره‌برداری رسید

    به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات؛ دکتر سیدستار  هاشمی، مجتمع جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی را گامی مهم در مسیر هوشمندسازی استان دانست و گفت: با بهره‌برداری از این پروژه، بستر مناسبی برای توسعه خدمات نوین ارتباطی و افزایش ظرفیت‌های فناوری در استان ایجاد می‌شود.

    وی با قدردانی از دست‌اندرکاران این طرح افزود: این مجتمع ظرفیت ارزشمندی برای ایجاد تحولات مثبت در حوزه فناوری اطلاعات استان به شمار می‌رود و انتظار می‌رود با همکاری بخش خصوصی و دولتی به صورت فعال در خدمت توسعه قرار گیرد.

     وزیر ارتباطات همچنین با اشاره به ظرفیت‌های آذربایجان غربی تصریح کرد: وزارت ارتباطات آمادگی کامل دارد تا در مسیر سرمایه‌گذاری برای هوشمندسازی و ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف استان گام بردارد.

    علاوه بر این با حضور سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، که همزمان با هفته دولت به عنوان نماینده عالی دولت به آذربایجان‌غربی سفر کرده است، طرح توسعه پتروشیمی ارومیه به بهره‌برداری رسید.

    فاز نخست واحد پلی آلومینیوم کلراید پتروشیمی ارومیه با سرمایه‌گذاری ۴۱۰۰ میلیارد ریال و اعتبار ارزی ۶.۹ میلیون دلار آماده بهره‌برداری شده است.

    ۵۸۵۸

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نوزده − 4 =

    چهار × 4 =