×

مصوبه مهم درباره استخدام بازنشستگان در این مشاغل

  • کد نوشته: 48078
  • ۱۶ تیر
  • 5 بازدید
  • ۰
  • دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی می‌توانند از ظرفیت اعضای هیات علمی بازنشسته استفاده کنند.

    مصوبه مهم درباره استخدام بازنشستگان در این مشاغل

    به گزارش اقتصاد آنلاین، هیات عالی جذب اعضای هیات علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی «استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی بازنشسته در دانشگاه‌های غیرانتفاعی و غیردولتی» را مصوب کرد.

     هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی در سیصد و پنجاه و هفتمین جلسه مورخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۴، استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی بازنشسته در دانشگاه‌های غیرانتفاعی و غیردولتی را به شرح ذیل مصوب کرد:

    دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی می‌توانند به منظور استفاده از تجربه و دانش اعضای هیئت علمی بازنشسته دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سقف ۵۰ درصد هیات علمی مؤسسات به جهت برخورداری از توانمندی‌های جسمی، علمی و کفایت لازم، در مؤسسه متبوع استفاده کنند. بدیهی است صلاحیت‌های، علمی عمومی و خودارزیابی شخصیتی اعضای هیئت علمی بازنشسته در هیات اجرایی جذب مؤسسه ذیربط مجدداً مورد بررسی قرار می‌گیرد.

    طبق مصوبه جلسه ۵۶ هیئت عالی جذب مورخ ۱۳۸۹/۰۳/۳۱ استفاده از اساتید بازنشسته که ۲ سال از بازنشستگی آنها نگذشته باشد، نیاز به طرح موضوع در هیات اجرایی جذب را ندارد.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نه + هفده =