×

اعلام مهلت استفاده از «دی‌ترانس آلترین» در حشره‌کش‌های خانگی

  • کد نوشته: 153722
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
  • 2 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: صدور یا تمدید مجوز حشره‌کش‌های خانگی حاوی ماده مؤثره دی‌ترانس آلترین در اشکال قرص و اسپری، تنها تا اول شهریور ۱۴۰۶ است.

    اعلام مهلت استفاده از «دی‌ترانس آلترین» در حشره‌کش‌های خانگی

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، محمود آل‌بویه، با اشاره به بررسی‌های علمی و مستندات ایمنی دی‌ترانس آلترین، اظهار کرد: این ماده از گروه حشره‌کش‌های پیرتروئیدی است که در برخی محصولات مورد استفاده برای کنترل حشرات خانگی مانند پشه و مگس به کار می‌رود و با اثرگذاری بر سیستم عصبی حشرات، آنها را از بین می‌برد.

    وی افزود: موضوع ایمنی این ماده در کمیته مشورتی ارزیابی ایمنی سموم مورد استفاده در حشره‌کش‌های خانگی و بهداشتی بررسی شد و بر اساس تصمیم این کمیته، صدور یا تمدید IRC مواد اولیه و فرآورده‌های حاوی دی‌ترانس آلترین، در اشکال قرص و اسپری، صرفاً تا اول شهریور ۱۴۰۶ امکان‌پذیر است.

    آل‌بویه ادامه داد: این تصمیم به معنای ممنوعیت فوری همه محصولات موجود در بازار نیست، بلکه تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان مواد اولیه باید برنامه‌ریزی خود را با توجه به مهلت تعیین‌شده برای صدور یا تمدید مجوزها انجام دهند.

    وی تأکید کرد: مصرف‌کنندگان نیز هنگام خرید حشره‌کش‌های خانگی باید به مجوزهای قانونی، اطلاعات درج‌شده روی بسته‌بندی و نحوه صحیح مصرف محصول توجه داشته باشند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    1 × 2 =

    دوازده + شش =