×

فوری / نیروهای زمینی اوکراین به نزدیکی مرز ایران رسیدند

  • کد نوشته: 149475
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۵
  • 0 بازدید
  • ۰
  • عراق در حال بررسی پرونده‌ای پیچیده درباره ارتباط برخی عملیات‌های محدود با عناصر وابسته به اوکراین است.

    فوری / نیروهای زمینی اوکراین به نزدیکی مرز ایران رسیدند

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، قاسم العبودی، مشاور امنیت ملی عراق، از وجود پرونده‌ای جدید درباره دخالت احتمالی عناصر وابسته به اوکراین در برخی حملات محدود به تاسیسات عراقی خبر داد و گفت این پرونده همچنان در مرحله بررسی و تحقیق قرار دارد.
     
     العبودی اعلام کرد عراق در حال بررسی پرونده‌ای پیچیده درباره ارتباط برخی عملیات‌های محدود با عناصر وابسته به اوکراین است.

    به گفته او، چند نفر در این ارتباط بازداشت شده‌اند و در بازجویی‌ها اعتراف کرده‌اند که برای اوکراین فعالیت می‌کرده‌اند.

    مشاور امنیت ملی عراق تأکید کرد تحقیقات همچنان ادامه دارد و برای نسبت دادن رسمی اتهام به هر طرف، به شواهد و بررسی‌های بیشتری نیاز است.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پنج × 1 =

    13 + 4 =