×

صداوسیما: هیئت ایرانی در آستانه بازگشت به کشور است

  • کد نوشته: 140464
  • ۰۱ تیر ۱۴۰۵
  • 2 بازدید
  • ۰
  • پرس تی خبرنگار صداوسیما گفت: هنوز نمی‌توان گفت که مذاکرات به پایان رسیده است یا خیر، اما از شواهد به نظر می‌رسد هیئت ایرانی در آستانه بازگشت به کشور است.وی: هیئت ایرانی پس از پایان یافتن مذاکرات چهارجانبه، محل مذاکرات را ترک کرد.

    صداوسیما: هیئت ایرانی در آستانه بازگشت به کشور است

    به گزارش اقتصاد آنلاین ، خبرنگار صداوسیما گفت: هنوز نمی‌توان گفت که مذاکرات به پایان رسیده است یا خیر، اما از شواهد به نظر می‌رسد هیئت ایرانی در آستانه بازگشت به کشور است.

    خبرنگار صداوسیما افزود: این دور متفاوت از دوره‌های گذشته است و برای اطلاع از وضعیت مذاکرات و نتایجی که تا الان به دست آمده باید منتظر اظهار نظر رسمی اعضای تیم مذاکراتی بود.

    وی بیان کرد: این دور از گفت‌و‌گو‌ها سطح عالی را تجربه می‌کرد و ۵ کشور درگیر مذاکرات بود و در کل مذاکرات پیچیده‌تر و پر رفت و آمدتر از مذاکرات گذشته بود.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شانزده − 10 =

    8 + 7 =