به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهریآنلاین، اوئنز گفت: «تحقیقات تمام شده است؛ هیچ شکیتی وجود ندارد که بریژ ماکرون یک مرد است. اگر فقط یک تئوری توطئه احمقانه مطرح شده باشد، از بین میرود معتبر باشد. من این موضوع را بررسی کردم و میگویم که او همان معلم امانوئل بوده است.»
وی همچنین افزود: «نکته عجیب اینجاست که در شکایت حقوقی، بریژیت به خاطر این است که گفتهام مرد از من شکایت نکرده است. اما به خاطر این شکایت کرده که گفتهام هویت خواهر یا برادرش را تصاحب کرده است… این کاملا دیوانهوار است.»
کندیس اوئنز یکی از چهرههای است که جریان محافظهکار در آمریکا و مجری یک پادکست پرمخاطب است. کانال یوتیوب او بیش از شش میلیون مشترک دارد.
وی از مارس ۲۰۲۴ بارها ادعا کرده است که بریژیت ماکرون در اصل بهعنوان یک مرد متولد شده است. در مقابل، «امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه و همسرش پیشتر اعلام کردند که قصد دارند در دادگاه مدارکی ارائه دهند تا ادعاهای اوئنز را رد کنند.




دیدگاهتان را بنویسید