×

توقف تولید توتال در خاورمیانه به دلیل جنگ در تنگه هرمز

  • کد نوشته: 122729
  • ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • 3 بازدید
  • ۰
  • شرکت فرانسوی توتال‌انرژیز در پی ناامنی‌های جاری در تنگه هرمز، تولید خود در منطقه خاورمیانه را به‌طور کامل به حالت تعلیق درآورد. مدیرعامل این شرکت بازگشت به فعالیت را به برقراری امنیت کامل در مسیر‌های کشتیرانی مشروط کرده است.

    توقف تولید توتال در خاورمیانه به دلیل جنگ در تنگه هرمز

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، توتال‌انرژیز با توقف ۱۵ درصدی تولید جهانی خود که به خاورمیانه مربوط بود، بازگشت به فعالیت در این منطقه را به برقراری امنیت کامل در تنگه هرمز مشروط کرد.

    شرکت فرانسوی توتال‌انرژیز (TotalEnergies) در گزارش رسمی ۲۹ آوریل ۲۰۲۶، اعلام کرد به دلیل ناامنی‌های جاری در تنگه هرمز، تولید خود در منطقه خاورمیانه را به حالت تعلیق درآورده است.

    پاتریک پویان، مدیرعامل این شرکت، تأکید کرد که بازگشت به چرخه عملیاتی منوط به برقراری ثبات کامل در مسیر‌های کشتیرانی است.

    عضویت در کانال تلگرام

    /

    روبیکا

    /

    بله عصر ایران

    طبق آمار‌های ارائه شده، این تصمیم منجر به کاهش ۱۵ درصدی تولید بالادستی جهانی توتال و افت روزانه ۱۰۰ هزار بشکه معادل نفت در خاورمیانه شده است.

    مدیریت توتال هشدار داده است که تداوم این وضعیت در ۲ تا ۳ ماه آینده، اروپا را با بحران جدی تأمین انرژی مواجه خواهد کرد.

    افزایش بی‌سابقه هزینه‌های بیمه و ریسک‌های ترانزیتی، عامل اصلی این عقب‌نشینی استراتژیک عنوان شده است.

    توتال‌انرژیز به عنوان یکی از بازیگران کلیدی در حوزه انرژی خاورمیانه، قرارداد‌های گسترده‌ای در قطر برای توسعه میدان عظیم گنبد شمالی (North Field) و در امارات متحده عربی برای میادین خشکی و فراساحلی مانند ابوظبی (ADNOC Onshore) داشت.

    این شرکت همچنین در عراق رهبری پروژه بزرگ ۱۰ میلیارد دلاری GGIP (شامل جمع‌آوری گاز میدان‌های ارطاوی و غرب قرنه ۲) را بر عهده داشته و در عمان نیز در پروژه‌های ال‌ان‌جی و میادین گازی مانند میدان مبروک مشارکت فعال دارد.

    همچنین این شرکت در عربستان سهم قابل‌توجهی در مجتمع عظیم پالایشی و پتروشیمی ساتورپ (SATORP) در الجبیل دارد و اخیراً نیز برای توسعه مجتمع پتروشیمی آمیرال (Amiral) با آرامکو وارد قرارداد‌های چند میلیارد دلاری شده بود.

    تعلیق فعلی عملیات این شرکت، مستقیماً پیشرفت این پروژه‌های استراتژیک را تحت‌الشعاع قرار داد.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ده + 10 =

    11 + 3 =