×

مصدومیت ستاره جدید قلعه‌نویی تشدید شد!

  • کد نوشته: 121505
  • ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • 3 بازدید
  • ۰
  • استاندارد لیژ بدون حضور مهاجم ایرانی الاصل خود مقابل خنک قرار می‌گیرد.

    مصدومیت ستاره جدید قلعه‌نویی تشدید شد!

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ورزش سه، دنیس اکرت پس از اینکه در حضور تعویضی مقابل لوون درخشید و در جریان برتری سه بر یک استاندارد لیژ توانست یک پنالتی بگیرد و دو گل به ثمر رساند، در دو هفته پیاپی ژوپیر لیگ بلژیک برابر وسترلو و شارلروا در ترکیب قرار گرفت، اما در مسابقه اخیرشان با رویال آنتورپ به علت مصدومیت غایب بود که این وضعیت برای او ادامه دارد.

    استاندارد لیژ از ساعت ۱۹:۴۵ امشب (شنبه) در ورزشگاه چگکا آرنا مقابل تیم خنک قرار می‌گیرد تا یکی از مسابقات هفته سی و پنجم ژوپیر لیگ بلژیک را برگزار کند، اما دنیس اکرت دوباره به علت آسیب دیدگی دور از لیست نفرات تیمش خواهد بود.

    این مهاجم که در اردوی گذشته تیم ملی هم حاضر بود و به دنبال مجوز بازی برای ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ است، در دقیقه ۶۷ مسابقه هفته سی و سوم ژوپیر لیگ بلژیک مقابل شارلروا به علت مصدومیت از ناحیه مچ پا تعویض شد و پس از آن یک بازی را از دست داد که امشب هم دور از فهرست نفرات‌شان برابر خنک است.

    اکرت که در فصل جاری ژوپیر لیگ بلژیک ۳۰ بازی انجام داده و پنج گل به ثمر رسانده، امیدوار است خیلی زود از بند مصدومیت رهایی پیدا کند تا در پنج هفته پایانی این رقابت‌ها به میدان برود و آماده حضور در اردوی تیم ملی ایران شود.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    4 × 1 =

    2 + ده =