×

قیمت نفت مجدد افزایش یافت

  • کد نوشته: 112848
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۴
  • 5 بازدید
  • ۰
  • قیمت نفت برنت که درپی برخی وعده‌های دروغین ترامپ به زیر ۹۰ دلار کاهش یافته بود، امروز از مرز ۹۲ دلار گذشت.

    قیمت نفت مجدد افزایش یافت

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، قیمت نفت برنت که درپی برخی وعده‌های دروغین ترامپ و مقامات آمریکا درباره اسکورت عبور نفتکش ها از تنگه هرمز برای مدت زمان کوتاهی به زیر ۹۰ دلار کاهش یافته بود، امروز بار دیگر به بیش از ۹۲ دلار افزایش یافت.

    همان‌طور که از ابتدا نیز قابل پیش‌بینی بود، واقعیت‌های میدانی و فاندامنتال‌های بازار انرژی تعیین‌کننده اصلی قیمت نفت هستند و اقدامات کوتاه‌مدت آمریکا نمی‌تواند در بلندمدت قیمت‌ها را کنترل کند.

    حتی اکنون قیمت بنزین در برخی ایالت‌های آمریکا به بیش از ۵ دلار رسیده و میانگین آن نیز حدود ۳.۵ دلار است که نسبت به هفته‌های گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد. همین موضوع یکی از دلایل اصلی تلاش‌های گسترده ترامپ برای مهار قیمت نفت در بازار جهانی به شمار می‌رود.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    چهار × یک =

    دو × یک =