به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، دیمیتری پسکوف در پاسخ به درخواستی برای شفافسازی درباره اینکه کدام یک از پیشنهادها «همچنان روی میز است»، گفت: در حال حاضر امکان ارائه جزئیات وجود ندارد و در واقع، چنین قصدی هم نداریم.
وی افزود: پوتین این پیشنهادها را به اطلاع طرف مقابل رسانده است. باید ببینیم روند هماهنگیها در آینده چگونه پیش خواهد رفت.
پیش از این، دستیار رئیسجمهور روسیه در امور سیاست خارجی شامگاه دوشنبه گفته بود: رئیسجمهور روسیه در تماس تلفنی با ترامپ رئیسجمهور آمریکا، مجموعهای از ملاحظات را با هدف دستیابی هرچه سریعتر به یک راهحل سیاسی-دیپلماتیک در ارتباط با موضوع ایران مطرح کرده است.
وی خاطرنشان کرد: این ملاحظات با در نظر گرفتن تماسهای اخیر وی با مسعود پزشکیان رئیسجمهور ایران، سران کشورهای عربی خلیج فارس و رهبران تعدادی از کشورهای دیگر ارائه شد.




دیدگاهتان را بنویسید