×

پیام کرد‌های سوریه به گروه‌های کرد منطقه/ وارد جنگ با ایران نشوید

  • کد نوشته: 112263
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۴
  • 4 بازدید
  • ۰
  • ساکنان کرد شمال‌شرق سوریه با اشاره به تجربه خود در تعامل با واشنگتن، به گروه‌های کرد درباره همسویی با آمریکا برای اقدام علیه ایران هشدار دادند و گفتند ممکن است ایالات متحده در نهایت آنها را تنها بگذارد.

    پیام کرد‌های سوریه به گروه‌های کرد منطقه/ وارد جنگ با ایران نشوید

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، ساکنان کرد شمال شرقی سوریه به کرد‌های جدایی‌طلب مخالف ایران در مورد همسویی با ایالات متحده برای جنگ با دولت ایران هشدار دادند و با استناد به تجربه خود در سوریه در ماه‌های اخیر، گفتند که ممکن است واشنگتن آنها را نیز رها کند.

    خبرگزاری رویترز پیشتر گزارش داده بود که گروه‌های کرد جدایی‌طلب مستقر در شمال عراق در روز‌های اخیر همزمان با حملات ایالات متحده و رژیم صهیونیستی به ایران با واشنگتن در مورد اینکه آیا و چگونه به نیرو‌های امنیتی در غرب ایران حمله کنند، مشورت کرده‌اند.

    اما کرد‌های سوریه به آنها درباره ائتلاف با واشنگتن هشدار دادند.

    سعد علی، ۴۵ ساله، ساکن کرد شهر قامشلی در شمال شرقی سوریه گفت: «امیدوارم کرد‌های ایران با آمریکا متحد نشوند، زیرا آنها را رها خواهند کرد.»

    او به رویترز گفت: «فردا، اگر توافقی بین آنها (ایالات متحده) و ایرانی‌ها حاصل شود، آنها شما را حذف خواهند کرد. اشتباهات ما را مرتکب نشوید.»

    جنگجویان کرد سوری بیش از یک دهه پیش در پی مبارزه با گروهک تروریستی داعش منطقه نیمه خودمختار خود را در سرزمینی که از نیرو‌های داعشی تصرف کرده بودند، ایجاد کردند. اما در ژانویه، ارتش جدید سوریه به رهبری «احمد الشرع» بیشتر مناطق تحت کنترل کرد‌ها را در یک حمله گسترده تصرف کرد. کرد‌های سوریه سپس از ایالات متحده خواستند که به نمایندگی از آنها مداخله کند و وقتی واشنگتن به جای آن از آنها خواست که با نیرو‌های الشرع ادغام شوند، احساس خیانت کردند.

    به گزارش رویترز، این یک تجربه تلخ برای کرد‌های سوریه و درسی است که به گفته آنها باید توسط کرد‌های ایران مورد توجه قرار گیرد.

    «امجد کاردو» یک کرد سوری ۲۶ ساله در قامشلی نیز گفت که «به نظر من، کرد‌های ایران باید موضع محکمی داشته باشند و در هیچ جنگی در خاک ایران شرکت نکنند.»

    این مواضع در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه در ادامه سیاست‌های خصمانه واشنگتن به رویترز گفت که اگر نیرو‌های کرد از مرز شمال عراق وارد ایران شوند، «عالی» خواهد بود، اما از پاسخ به این سوال که آیا در این صورت ایالات متحده به آنها پشتیبانی هوایی ارائه خواهد داد یا خیر، خودداری کرد.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ده − ده =

    دوازده − 8 =