×

احمدی: اعلام رسمی رهبر جدید احتمالاً در روزهای آینده انجام می‌شود

  • کد نوشته: 111552
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۴
  • 3 بازدید
  • ۰
  • عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مجلس خبرگان رایزنی‌ها و مشورت‌های لازم را انجام داده و احتمالاً اعلام رسمی انتخاب رهبر جدید در روزهای آینده صورت خواهد گرفت.

    حجت‌الاسلام وحید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ضرورت انتخاب سریع رهبر جدید، اظهار کرد: ساختار در نظام جمهوری اسلامی ایران به نحوی تعریف شده که در هر شرایطی کشور روی پای خودش می‌ایستد و کار پیش می‌رود. در چنین مواقعی، مجلس خبرگان وظیفه دارد که رهبر جدید را انتخاب کند.

    این نماینده مجلس افزود: مجلس خبرگان کمیسیونی دارد که همواره در هر شرایطی به‌طور مرتب روی افرادی کار می‌کند که این افراد دارای شرایط و خصوصیات رهبری باشند. این موارد همواره زیر نظر آن کمیسیون قرار دارد و رفتار این افراد مورد ارزیابی قرار می‌گیرد تا مشخص شود که آیا شرایط لازم در آنها وجود دارد یا خیر.

    وی خاطرنشان کرد: بنابراین اگر می‌بینید شاید در این چند روز تاخیری در این زمینه -انتخاب و معرفی رهبر جدید- اتفاق افتاده، ممکن است به دلیل شرایط خاص موجود باشد و این به معنای آن نیست که مجلس خبرگان رهبری تاکنون کاری نکرده باشد.

    وی ادامه داد: قطعاً مجلس خبرگان رایزنی‌های خاص خودشان را داشته‌ و اعضای خبرگان نیز مشورت‌های لازم را به نحو مقتضی انجام داده‌اند و چه بسا به افرادی هم رسیده باشند، اما اعلام این موضوع در یک وضعیت رسمی، به نظر من در فاصله روزهای آینده اتفاق خواهد افتاد.

    احمدی گفت: به کوری چشم دشمنان قطعا این اتفاق خواهد افتاد و فردی انتخاب خواهد شد که راه امام خامنه‌ای (ره) و امام خمینی (ره) را در مبارزه با استکبار ادامه دهد؛ مسیری که ریشه استکبار را خواهد سوزاند و ان‌شاءالله زمینه را برای ظهور حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج) فراهم خواهد کرد.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    یک − 1 =

    6 − پنج =