×

رکورد جدید در بازار نفت / قیمت نفت به ۹۴ دلار رسید

  • کد نوشته: 111457
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۴
  • 2 بازدید
  • ۰
  • قیمت نفت برنت دریای شمال که روز گذشته از ۸۵ دلار عبور کرده بود، طی شب گذشته رکورد ۹۴ دلار را هم زد.

    رکورد جدید در بازار نفت / قیمت نفت به ۹۴ دلار رسید

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، با آغاز جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل علیه ایران و پاسخ های قاطع نیروهای مسلح ایران، منطقه درگیر یک جنگ تمام عیار شد و قیمت نفت هم درپی این جنگ افروزی طی یک هفته گذشته بالاترین افزایش را ثبت کرد.

    پلی‌مارکت در این باره نوشت: قیمت نفت این هفته ۳۴.۵ درصد افزایش یافت که بزرگترین جهش هفتگی قیمت در تاریخ است.

    قیمت نفت قبل از آغاز جنگ در محدوده ۷۰ دلار بود که شب گذشته رکورد ۹۴ دلار را هم ثبت کرد و در حال حاضر در مرز ۹۳ دلار قرار دارد.

    سعد الکعبی، وزیر انرژی قطر در این باره گفت: جنگ در خاورمیانه می‌تواند اقتصادهای جهان را فروبپاشد. اگر کشتیرانی از تنگه هرمز مختل شود، قیمت نفت ممکن است طی چند هفته به ۱۵۰ دلار برسد و صادرکنندگان خلیج فارس مجبور شوند وضعیت فورس ماژور (شرایط اضطراری در قراردادها) اعلام کنند.

    بیشتر مطالعه کنید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 × 3 =

    7 + 8 =